Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Event | Wortell op SecureLink Checkup Seminarie | Wortell

Kennis
4-12-2020

Aanstaande donderdag, 19 oktober, blaast het Checkup seminarie van SecureLink 10 kaarsjes uit. Een verjaardag die wij niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan! Want ook dit jaar zal Wortell er aanwezig zijn na het succesverhaal van vorig jaar. Terwijl we vorig jaar menig bezoekers konden warm maken met ons ProAlytics verhaal, waaronder het Imelda ziekenhuis te Bonheiden, pakken we dit jaar uit met een scherpzinnig security plan.

Ons digitaal tijdperk dwingt bedrijven namelijk om een ‘nieuwe manier van werken’ te hanteren. De werknemers van vandaag willen graag flexibel zijn en willen werken waar en wanneer ze kunnen, op een toestel naar keuze. Maar hoe zit het dan met de veiligheid van je bedrijfsomgeving? Hoe garandeer jij dat jouw bedrijfsdata veilig zijn? Met 4 Technology Test Flights (TTF), gegeven door onze Cloud Solutions Architect, David De Vos, bieden wij hier een doortastend antwoord op. Je kan één van Davids TTFs bijwonen op onderstaande uren:

  • 10u55
  • 12u30
  • 14u20
  • 15u30

Kan je niet wachten tot donderdag? Dan lichten wij graag hier al een tipje van de sluier.

Kan je er jammer genoeg niet bijzijn omdat je hond je ticket heeft opgegeten of omdat je er aanstaande donderdag gewoon niet geraakt? Geen zorgen, ook daar hebben wij een oplossing voor: ons gratis webinar! Je ziet het, er zijn vandaag geen excuses meer om nog onveilig om te springen met je data en je werk. So why would you?

Tot donderdag!