Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Event | Wortell op The Future of HR | Wortell

Kennis
4-12-2020

Voor het eerst slaan Wortell en Wolters Kluwer de handen in elkaar voor het HR-event van het jaar. Het congres “The Future of HR” zal plaatsvinden op 28 november en wij zijn erbij, of wat had je gedacht?

In een tijdperk van digitale transformatie, zijn onzekerheid en verandering vaak de enige zekerheden die bedrijfsleiders vandaag nog hebben. In die context heerst er echter vaak de onvolledige opvatting dat enkel IT hier een cruciale rol vertolkt. Maar wat dan met de rest van je organisatie? Je kan je hele organisatie digitaal transformeren op technisch vlak maar wie zegt dat jouw werknemers (kunnen) volgen? Dit is net waar je HR-departement aan belang wint. Zij moeten er immers voor zorgen dat niet alleen je organisatie maar ook je werknemers klaar staan voor de toekomst.

Wij zijn er vandaag van overtuigd dat de synergie tussen IT & HR zal leiden tot de geknipte architectuur voor een competitieve organisatie. Hoe? Dat kom je te weten aan onze stand op 28 november te Londerzeel. Kan je er niet bij zijn maar brand je van nieuwsgierigheid?

Op 5 december om 12u geven wij alvast samen met Wolters Kluwer een gratis webinar over hoe je dankzij Data & Analytics de eerste stappen kan zetten naar een betere werkomgeving voor jou en je werknemers.

Zei ik al dat het gratis was?