Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Synergics is nu Wortell: één missie, véél synergie

Op 7 september 2021 was het zover: dan smolt het Belgische Synergics officieel samen met Wortell. Achter de schermen zijn we al enkele maanden aan het werk om als één Wortell te opereren. Welke verenigende factoren zijn daarbij leidend geweest? En hoe zullen klanten de meerwaarde van deze overname ervaren? We vertellen het in deze blogpost!

Bouwen op een gedeeld fundament: 'We empower people'

Synergics heeft in de afgelopen tijd een zeer veelbelovend traject op de Belgische markt doorlopen. Maar om de volgende fase in te gaan, zocht het bedrijf versterking. Het oorspronkelijke plan was om in 2022 in zee te gaan met een partner die qua organisatiecultuur en visie op één lijn zou zitten met Synergics. Maar toen Wortell het bedrijf benaderde, kwam het plan in een stroomversnelling. De sterke klik leidde snel tot een duidelijke conclusie: 1 + 1 = 3.

De synergie wortelde vooral in de gedeelde missie en visie van de twee bedrijven. Wortells motto — 'We empower people' — bleek perfect aan te sluiten op de filosofie die vanaf het eerste uur centraal heeft gestaan bij Synergics. Beide partijen hebben het doel om mensen in hun kracht te zetten met technologie zodat zij hun werk productiever, meer betrokken en met een hogere dosis plezier kunnen uitoefenen.

Dit gedeelde fundament vroeg om een bundeling van de krachten. Daarom besloot Synergics om vanaf dit najaar verder te opereren onder de naam 'Wortell'.

Event.

Het Wortell Belgium launch event gemist?

Herbeleef het event via de opname.

'As a service': wederzijdse verrijking

Klanten zullen profiteren van een zeer breed aanbod rondom de werkplek. Wortell biedt diensten en producten 'as a service' aan. Dit betekent dat het klanten volledig ontzorgt voor een vaste prijs per gebruiker per maand. Klanten gaan dan ook langdurige partnerships aan met Wortell.

De samensmelting met Synergics zorgt op veel vlakken voor verrijking. Synergics-klanten profiteren van meer mogelijkheden, zoals Mission Critical Azure as a service en MDR as a service. En de klanten van Wortell zien het aanbod nóg vollediger en hoogwaardiger worden. Zo zijn Meet en adoptietraject Digitaal Vitaal uitgebreid met elementen uit de stal van Synergics. In Digitaal Vitaal is nu bijvoorbeeld de effectieve sprintaanpak van het Belgische bedrijf opgenomen.

Op naar een mooie toekomst

Uiteraard is dit slechts het begin. De grotendeels gestandaardiseerde diensten en producten van Wortell evolueren namelijk continu. Innovatie en doorontwikkeling staan centraal. Wortell investeert hierin om te zorgen dat de as-a-service-diensten volledig blijven voldoen aan de wensen en behoeftes van de verschillende persona's op de werkvloer. De juiste beveiliging en uitstekende technologie zijn daarbij randvoorwaarden.

Nu Synergics Wortell is geworden, kunnen we op deze gebieden nog meer gas geven. Op naar een mooie toekomst waarin technologie de mens blíjft versterken!

Welkom bij Wortell, we helpen je graag.

Meer over Werkplek

Ga naar Stap voor Stap naar succes: M365 Gebruikersadoptie
Blogpost / 30-1-2024

Stap voor Stap naar succes: M365 Gebruikersadoptie

Gemeenten kiezen Wortell om medewerkers mee te nemen bij hun digitale transformatie. In de Nederlandse gemeenten zijn flink veel veranderingen gaan...
Ga naar 5 redenen waarom on-site-support in de zorg heel hard nodig is
Blogpost / 2-10-2023

5 redenen waarom on-site-support in de zorg heel hard nodig is

Bezuinigingen zijn een terugkerend onderwerp van gesprek binnen de zorg.  Eén gebied waar je de hand absoluut niet op de knip moet houden?...
Ga naar Vlaamse gemeenten gaan voor digitaal
Blogpost / 31-1-2023

Vlaamse gemeenten gaan voor digitaal

Wij bij Wortell Belgium werken met heel wat gemeenten en openbare diensten samen. Die gemeenten worden wel eens een beetje lacherig als log en stug om...
Ga naar De hybride werkplek, werkt die voor iedereen?
Blogpost / 9-6-2022

De hybride werkplek, werkt die voor iedereen?

Keren we massaal terug naar de werkplek, werken we vanop afstand of combineren we de twee? Het verbaast niemand dat hybride werken na de coronapandemi...
Ga naar 3 pijlers voor een veilige moderne werkplek voor jouw overheidsinstelling
Blogpost / 24-2-2022

3 pijlers voor een veilige moderne werkplek voor jouw overheidsinstelling

Een veilige, moderne werkplek inrichten. Hoe pak je dat precies aan bij een overheidsinstelling? We leggen het je uit aan de hand van drie pijlers.
Ga naar Je werkplek zelf beheren: do of don't?
Blogpost / 25-2-2022

Je werkplek zelf beheren: do of don't?

Werken doen we vandaag van op alle mogelijke locaties en apparaten. Bedrijven zijn daarom volop bezig met een transitie naar de cloud. Maar wat doe je...
Ga naar Je werkplek zelf beheren: do of don't?
Blogpost / 7-7-2023

Je werkplek zelf beheren: do of don't?

Voor de pandemie was de werkplek al flink aan het veranderen: technologieën werden steeds uitgebreider, waardoor de dynamiek van de werkplek...
Ga naar Betrokkenheid en productiviteit van thuiswerkende medewerkers verhogen
Blogpost / 31-5-2021

Betrokkenheid en productiviteit van thuiswerkende medewerkers verhogen

Productiviteit is onmogelijk los te zien van betrokkenheid. Ontdek in deze blog hoe je beide elementen van je thuiswerkende medewerker hoog kan houden...
Ga naar Hoe optimaliseer je je IT voor hybride werken met Microsoft 365?
Blogpost / 26-5-2021

Hoe optimaliseer je je IT voor hybride werken met Microsoft 365?

Klaar om hybride samen te werken? Dat doe je onder andere met intelligente communicatie gebaseerd op Teams Calling en Meetings.
Ga naar Microsoft Inspire 2021 | 15 juli | In het teken van de hybride werkplek
Blogpost / 19-7-2021

Microsoft Inspire 2021 | 15 juli | In het teken van de hybride werkplek

Op 15 juli 2021 vond de tweede dag van Microsoft Inspire plaats. Experte Virginie geeft je de belangrijkste inzichten en innovaties mee.
Word meester in hybride vergaderen en stel je vergaderpubliek centraal Ga naar Word meester in hybride vergaderen en stel je vergaderpubliek centraal
Blogpost / 27-1-2021

Word meester in hybride vergaderen en stel je vergaderpubliek centraal

Videoconferenties en online vergaderen; een hybride werkcultuur die we moeten vastgrijpen zonder onze humane verbondenheid uit het oog te verliezen.