Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Waarom je interne communicatie verzorgen met Debble? 6 voordelen uitgelicht:

De strategische voordelen van interne communicatie zijn legio. Maar je kunt ze pas benutten als je je laat bijstaan door oplossingen op maat van je organisatie. Goed nieuws: Debble kan je helpen! Dit platform is gebouwd op de 6 pijlers van een digitale werkplek. Resultaat? Jij haalt alles uit je interne communicatie! Tijd om hier even dieper op in te gaan.  

 

Pijler 1: relevante communicatie op alle niveaus  

Als organisatie communiceer je dagelijks op allerhande manieren:  

  • Top down 
  • Bottom up 
  • Horizontaal  

Debble biedt een oplossing op elk niveau van de organisatie. Zo krijgen afdelingen, teams en andere groepen een eigen ruimte voor samenwerkingen en communicatie. De integratie met Microsoft tools als SharePoint, Teams en Yammer maakt samenwerken een pak efficiënter. Daarnaast kun je snel en gericht berichten versturen naar bepaalde segmenten in je organisatie. Iedereen ontvangt enkel berichten die relevant zijn voor hen. Zo zorg je ervoor dat (alle informatie op het) intranet uiterst relevant blijft voor iedere medewerker. 

Debble Digitale Werkplek

De Debble Digitale Werkplek

Benieuwd wat een digitale werkplek precies is en wat de waarde ervan is voor jouw organisatie? Lees dan verder over de Debble Digitale Werkplek.

Pijler 2: snel én vlot samenwerken in de cloud  

Digitaal samenwerken staat niet automatisch gelijk aan efficiënt samenwerken. Als organisatie heb je de juiste technologie nodig voor een feilloze wisselwerking tussen verschillende teams. Daarom is Microsoft Teams een cruciaal onderdeel van Debble! Zo krijgen Teams gebruikers belangrijke informatie van Debble via pushnotificaties. Ook kun je gebruikers de mogelijkheid geven om zelf een samenwerkingsomgeving aan te maken. En daarvoor de juiste collega’s uit nodigen.  

Vergeet met andere woorden ellenlange e-mailconversaties: met Teams schakel je sneller! Ook hoef je je niet langer zorgen te maken om verschillende documentversies. Samenwerken gebeurt voortaan in real-time. Dat Debble volledig responsive en navigeerbaar is op alle apparaten, staat buiten kijf.  

 

Pijler 3: ecosysteem van productiviteit  

Het doel van een omvattende oplossing voor interne communicatie: iedereen moet probleemloos zijn werk kunnen doen. En dat kan natuurlijk alleen als alle applicaties geïntegreerd worden in eenzelfde werkplek. Debble voorziet hierin door de meest gebruikte Microsoft applicaties aan elkaar te koppelen.  

Handig: alle taken en documenten worden weergegeven in één overzicht. Wie inlogt, ziet meteen een overzicht van de to do’s en afspraken van die dag. Deze startpagina kan volledig worden gepersonaliseerd met widgets naar keuze. Kortom, met dit ecosysteem van productiviteit centraliseer je alle informatie, en bespaar je heel wat tijd!   

 

Pijler 4: helikopterbeeld dankzij externe koppelingen 

Goed om weten: de bovengenoemde koppelingen beperken zich niet tot Microsoft tools. Debble integreert bijvoorbeeld ook met externe pakketten zoals SalesForce en SAP. En er komen regelmatig nieuwe integratiemogelijkheden bij! Dat komt van pas, want steeds meer organisaties gebruiken applicaties die taken genereren voor specifieke afdelingen.  

Worden deze koppelingen in één overzicht gegoten, dan zal je merken dat je sneller een helikopterbeeld krijgt van wat er leeft in de organisatie. En dat komt zowel de productiviteit als de besluitvorming ten goede.  

 

Pijler 5: kennismanagement van a tot z 

De kennis van je medewerkers onderscheidt je organisatie van concurrenten. En know-how is dynamisch, zeker in dit digitale tijdperk! Daarom biedt Debble een platform om kennis te verwerven en met anderen te delen. Zo kun je interne artikels bij de vleet schrijven, gebruikersprofielen invullen, kennis hergebruiken én nieuwe samenwerkingen starten met collega’s. Alles wat je nodig hebt om kennis en informatie beter te beheren, vinden en archiveren, dus.  

 

Pijler 6: innovatie stimuleren én capteren  

Innovatie is de heilige graal van elke future-proof organisatie. En we weten allemaal dat de meest vernieuwende ideeën nu eenmaal op de werkvloer ontstaan. Maar hoe reik je je medewerkers de nodige handvatten aan om bottom up ideeën te bedenken ze ook uit te werken?

Debble biedt het draagvlak voor innovatie dat je nodig hebt. Medewerkers kunnen ideeën lanceren, anderen laten stemmen en vervolgens samen starten aan de uitwerking ervan. Ook kunnen collega’s elkaar onderling uitdagen om een innovatieve oplossing voor een probleem te bedenken. Anders gezegd: je stimuleert je medewerkers om de organisatie voortdurend naar een hoger niveau te tillen!  

 

Meer informatie?

Download de Debble brochure

De voordelen kennen van Debble is één ding, ze laten benutten door de organisatie is een ander. Gelukkig leiden de Wortell experts de implementatie in goede banen, en zorgen ze voor maximale adoptie door alle betrokken collega’s. Meer weten? Download de Debble brochure of vraag rechtstreeks een demo aan!

Meer over Hybride werken, Intranet

Ga naar Wat is een sociaal intranet en welke voordelen biedt het voor jouw organisatie?
Blogpost / 6-7-2023

Wat is een sociaal intranet en welke voordelen biedt het voor jouw organisatie?

Goede communicatie is essentieel voor alle organisaties en overheden. Niet alleen om vlot samen te werken, maar ook voor het bevorderen van interne ke...
Ga naar Hoe kan interne communicatie jouw hele organisatie helpen?
Blogpost / 27-10-2022

Hoe kan interne communicatie jouw hele organisatie helpen?

Dankzij een sterke interne communicatiestrategie zijn je werknemers beter geïnformeerd. Maar wist je ook dat het een invloed kan hebben op rekrut...