Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Bij Wortell staat de mens op nummer één. Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers. Hoe we daar precies invulling aan geven? Hanne Van de Broek, Talent Officer bij Wortell, legt het uit in deze blogpost!

Unieke mensen zijn zichzelf

Bij Wortell erkennen we dat geen twee personen dezelfde zijn. “Daar zijn we net blij om!”, zegt Hanne. “Allemaal hebben we onze eigen ideeën, drijfveren, mening en manier van werken. Dat is net wat maakt dat we ieder zo uniek zijn. Wanneer dat wat jou eigen maakt ook écht een plekje krijgt, voel jij je alleen maar gesterkt om je beste zelf te zijn.”

Originaliteit, eigenheid en verschil worden bij Wortell gewaardeerd én gestimuleerd. “Dat is wat wij juist willen aanmoedigen. Als je ieder zichzelf laat zijn en daarin een samenspel creëert, dán maak je indruk. Samen jezelf kunnen zijn, da’s toch fantastisch?”

Hoe Wortell daar juist voor zorgt, behoort tot een van Hanne’s kerntaken. “Wij benaderen onze profielen van de meet af aan met een open blik. Uniciteit is waar wij op werven en waar wij in willen blijven investeren. Talent is er om te laten groeien – én om te blijven ontdekken.”

Als je vooroordelen hebt, mis je de pareltjes

Inclusiviteit wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen. "Bij Wortell vinden we het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt," legt Hanne uit. "Iederéén verdient een plekje aan tafel. Dit betekent dat we niet oordelen over leeftijd, gender, religie, achtergrond, afkomst of geaardheid. Als je dat wel doet, mis je de pareltjes. Diversiteit maakt een bedrijf juist zo interessant. In onze inclusieve organisatie zien wij verschillen als een verrijking."

In 2022 zijn de pijlen nóg meer op deze strategie gericht. "Onlangs is er een intern werkgroepje opgericht dat diversiteit en inclusiviteit nog meer in de kijker wil zetten. Met Cara Antoine als raadslid binnen onze raad van commissarissen en gesterkt door mensen gedreven door hun passie, houden zij dit thema levend en relevant.  

Wij zijn wie we zijn door onze mensen

Waarom Wortell zoveel aandacht besteedt aan deze aanpak? “Jezelf zijn staat bij ons gelijk aan Worteller zijn”, zegt Hanne. "Dat ben je wanneer je je hier echt thuis voelt, wanneer je energie krijgt van samenwerken, wanneer je de handen ineenslaat om hard te werken, en wanneer je op elkaar kunt steunen. We zijn wie we zijn door onze mensen. Samen zijn we Wortell. En we accepteren elkaar zoals we zijn."

Onze auteur

Hanne van de Broek

Als Talent Officer sta ik in voor de werving én ontwikkeling van in-house talent. Zo sta ik niet alleen in voor Recruitment, maar draag ik ook mijn steentje bij tot Learning & Development binnen de organisatie en alles wat met de groei en bloei van onze mensen te maken heeft.
Groeien

Ook werken bij Wortell?