Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar | Formulieren aanmaken met Microsoft Forms

Kennis
4-12-2020

Met Microsoft Forms kan je enquêtes uitsturen, inschrijvingsformulieren beheren, enzovoort. Maar... je kunt er ook op een bijzonder betrouwbare en veilige manier online stemrondes mee organiseren. Dat is bijzonder handig voor een pak sectoren en situaties, denk maar aan stemmingen binnen een gemeenteraad of bij vragenlijsten in het kader van een bedrijfsbevraging. In deze webinar verkennen we samen Microsoft Forms.

Een sterke, geldige stemming voldoet bij voorkeur aan enkele voorwaarden. Zo dienen deelnemers maar één keer te kunnen stemmen, moet iedereen gelijke kansen krijgen om deel te kunnen nemen aan die stemming, en worden de resultaten liefst op een zo betrouwbaar mogelijke manier verwerkt. Wie liever niet werkt met een klungelige stembus, of met A4'tjes die plots zoek kunnen geraken, kan beroep doen op Microsoft Forms. Microsoft Forms biedt je de mogelijkheid om volledig aanpasbare formulieren, enquêtes en stemmingen op te stellen, met het oog op betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie. 

Onze 'Productivity Evangelist' Hans De Donder loodst je door Microsoft Forms, en beantwoordt ondertussen o.a. volgende vragen:

  • Wat is Microsoft Forms?
  • Hoe maak je een formulier aan binnen Microsoft Forms?
  • Welke opties zijn beschikbaar om dat formulier helemaal aan te passen naar jouw wensen?
  • Hoe deel ik een formulier met Microsoft Forms?
  • Hoe raadpleeg ik de resultaten van mijn stemronde met Microsoft Forms?

Bekijk onze webinar!

Ben je meer voor het geschreven woord? Of wil je nog meer achtergrondinformatie over de tool? Geen enkel probleem. We publiceerden een tijdje geleden ook een blog over Microsoft Forms. Ongeacht je type organisatie en het soort stemming dat je wil organiseren: wij bieden je een blueprint voor eenvoudige, geldige en betrouwbare stemsessies.

Microsoft Forms is maar één van de vele manieren om telewerken te vereenvoudigen, en om de productiviteit van jouw bedrijf te verhogen. Ook Microsoft Teams kan soelaas bieden voor werkomgevingen die nog niet helemaal uitblinken qua performantie en productiviteit.

Neem contact met ons op