Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Voordelen van Microsoft Teams met Wortell

Kennis
4-12-2020

Door de coronacrisis en de toegenomen inzetbaarheid van thuiswerk, merken we op dat steeds meer organisaties aan de slag zijn gegaan met Microsoft Teams om virtueel te vergaderen. Echter is Microsoft Teams veel meer dan enkel een tool om online meetings te organiseren. Ben je klaar om jouw MS Teams-beleving naar een hoger niveau te tillen? We nemen je graag mee doorheen de basics om contextueel samen te werken in Microsoft Teams. 

De mogelijkheden die Microsoft Teams kan bieden voor bedrijven en thuiswerkers zijn legio, maar vaak beperkt het gebruik zich voornamelijk tot de vergader- en communicatietools. En dat is zonde, want MS Teams biedt zo veel meer om de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf te verhogen. Onze 'Productivity Evangelists' Margo Kosters en Ilias Benabdellah beantwoorden alvast de meest prominente vragen, zodat je nadien minstens dubbel zo hard kunt genieten van alle voordelen van MS Teams.

Tijdens deze virtuele stoomcursus geven we o.a. antwoord op deze vragen:

  • Hoe maak je teams en kanalen aan binnen Microsoft Teams?
  • Wat is het nut van 'tags' binnen Microsoft Teams en hoe zet ik die functie handig in?
  • Hoe stel ik mijn status in, en hoe communiceer ik a.d.h.v. statusberichten?
  • Hoe kun je uit MS Teams e-mailadressen ophalen?
  • Hoe kun je binnen MS Teams gezamenlijk aan één document werken?

Webinar 27 mei 2020

Heb je daarentegen een specifieke vraag over Microsoft Teams? Dan kun je terecht bij één van onze experten. Met hun jarenlange kennis en ervaring kunnen ze zelfs op de meest ingewikkelde vraagstukken een treffend antwoord bieden.

Contacteer ons via dit formulier

Nog niet klaar met leren over MS Teams?
Tijdens de webinar Communiceren in Teams; the good, the bad & the ugly nemen we de meest voorkomende beginnersfouten bij communicatie binnen de tool onder de loop.