Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar | Introductie Windows Virtual Desktop | Wortell

Kennis
4-12-2020

Windows Virtual Desktop (WVD) is een clouddienst die het mogelijk stelt om bureaubladen en applicaties te virtualiseren. Dat geeft de unieke mogelijkheid om Windows-bureaubladen en -apps in slechts enkele tellen in Azure te implementeren, inclusief de nodige beveiligings- en nalevingsfuncties. Hoe dat precies werkt, ontdek je in deze webinar.

Wil je meerdere gebruikers simultaan gebruik laten maken van hetzelfde Windows-apparaat? Ben je op zoek naar de meest optimale en performante Office 365-ervaring? En/of wil je meerdere klanten op dezelfde infrastructuur laten draaien? WVD biedt een oplossing op al deze problemen. Voor elk bedrijf dat zijn complete digitale werkomgeving in Azure wilt zetten, is WVD het absolute summun van de Microsoft tools. Onze Modern Workplace Architect, Tim Hermie, neemt je in deze (technische) webinar mee doorheen WVD en toont je de belangrijkste functionaliteiten, voordelen en valkuilen.

In deze informatieve webinar geven we o.a. antwoord op volgende, prangende vragen:

  • Wat is Windows Virtual Desktop?
  • Hoe verhoudt WVD zich tot andere Microsoft tools?
  • Aan welke voorwaarden moet je bedrijf of infrastructuur voldoen om met WVD aan de slag te gaan?
  • Hoe implementeer je WVD en welke stappen dien je nadien nog te nemen?
  • Hoe ziet de tool er precies uit?
  • Wat mag je in de toekomst nog verwachten van WVD?

Webinar 7 april 2020

 

Indien je nog steeds vragen hebt over WVD, kan je steeds contact met ons opnemen.  We zoeken graag mee naar een oplossing om jouw IT-instrastructuur zo performant mogelijk in te richten.

WVD bevindt zich in het bredere kader van IT-security. Hoe beveiligd is jouw data? Vang bedreigingen op voordat ze jouw organisatie verstoren en houd jouw gegevens, intellectuele eigendom en gebruikers veilig voor e-mail phishing-aanvallen en zero-day-malware. Dit eBook verkent die mogelijke bedreigingen en bespreekt oplossingen om samenwerkingsservices te beschermen en om kwaadaardige inhoud in jouw e-mailservices te beperken. 

Klik hier