Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell België ontvangt voor de derde keer het Baanbrekende Werkgever-certificaat

In een tijdperk waarin de arbeidsmarkt voortdurend evolueert en organisaties streven naar excellentie op het gebied van werknemersbetrokkenheid en innovatieve werkpraktijken, is het voor Wortell Belgium uitermate belangrijk om voor de derde keer het "Baanbrekende Werkgever"-certificaat te ontvangen. Hiermee kunnen we opnieuw aantonen dat we vooroplopen in het creëren van een stimulerende en vooruitstrevende werkomgeving er voluit voor gaat om de mens centraal te plaatsen in het beleid rond hybride werken en mobiliteit.

Wortell als baanbrekende werkgever

Om te worden erkend als Baanbrekende Werkgever moeten deelnemers actief aan de slag te gaan met de manier waarop ze werk en mobiliteit organiseren. Het is daarom steeds gestoeld op de volgende drie pijlers: 

  • Minder onderweg 
  • Slimmer en groener onderweg 
  • Mensgericht hybride werken  

De grote toegevoegde waarde van het baanbrekende werkgever traject is dat je als bedrijf wordt uitgedaagd om gedurende het jaar één project binnen bovenstaande pijlers meer doelgericht en strategisch aan te pakken, gesteund door het kennisnetwerk van gelijkgezinde organisaties. Na in 2021 te hebben ingezet op de Hybride samenwerkcapaciteiten van onze medewerkers en in 2022 te investeren in een hybride vitaliteitsbeleid gingen we in 2023 aan de slag met de look & feel van onze kantoren in België. Alles van stickers, kleuren op de wanden tot Hybride vergaderuitrusting kwam aan bod en werd ondergebracht in een gefaseerd en duidelijk plan van aanpak.

Het lerende netwerk

Hoe helpt het baanbrekende werkgever certificaat ons bij het vormgeven van dit plan? Hier komt de kracht van het lerend netwerk naar voor. Werken met mensen is niet zoals rekenen waar 1 + 1 altijd 2 is. Geen 2 mensen zijn hetzelfde, maar ook geen 2 organisaties. Door het lerend Netwerk verbonden aan baanbrekende werkgever kan je over de muur gaan kijken bij andere organisaties hoe zij bepaalde probleemstellingen aanpakken en van diverse ervaringen plukken om je eigen pad uit te stippelen. Ook kan je als bedrijf je eigen best practices delen met andere organisaties zodat zij ook kunnen leren van jou als organisatie.

De kracht van innovatie

Een van de sleutelgebieden waarin Wortell België uitblinkt, is innovatie in werkpraktijken. Door voortdurend te streven naar nieuwe manieren van werken en het omarmen van moderne technologieën, heeft de organisatie bewezen flexibel te zijn in een steeds veranderende zakelijke omgeving. Dit vermogen om voorop te lopen in technologische trends en werkwijzen draagt bij aan de aantrekkingskracht van Wortell België als werkgever. Gezien Wortell België deze onderscheiding voor de derde keer ontvangen, getuigt ook van deze hun voortdurende en innovatieve inzet voor het creëren van een werkomgeving die niet alleen voldoet aan de huidige noden, maar deze ook overstijgt.

Mens- en toekomstgericht

Wortell België heeft opnieuw bewezen een voorbeeld te zijn op het gebied van innovatieve werkpraktijken en werknemerswelzijn. Het winnen van het Baanbrekende Werkgever-certificaat voor de derde keer is een teken van trots voor de organisatie en een geruststelling voor huidige en toekomstige werknemers dat ze deel uitmaken van een vooruitstrevende en stimulerende werkomgeving. Deze prestatie zet Wortell België op de kaart als een werkgever die niet alleen meegaat met de tijd, maar er ook actief aan bijdraagt om de normen voor excellente werkpraktijken te bepalen.

Meer over Werken bij Wortell

Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Open sollicitatie
Vacature

Open sollicitatie

Ben jij een IT professional en ben je bekend met Microsoft? Dan komen wij graag met je in gesprek.
Ga naar Solution Sales Cyber Security
Vacature

Solution Sales Cyber Security

Als Solution Sales Cyber Security ga jij onze klanten adviseren over onze Security-dienstverlening.