Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Benieuwd naar onze waarden? Dit is het ABC van Wortell!

Kennis
20-4-2022

‘We empower people’ doen we dan wel van a tot z, maar zelf zweren we vooral bij de eerste drie letters van het alfabet. Anders gezegd: alles wat we doen staat in het teken van het ABC van Wortell: All together, Business Excellence en Customer Intimacy. Hoe deze waarden de rode draad zijn van onze organisatie? We geven graag een woordje uitleg!

All Together als One Wortell

Eigenlijk betekent ‘All Together’ dat we one Wortell zijn. Dit betekent dat we één gezicht vormen in de manier waarop we samenwerken. Met elkaar én met klanten. Er zijn verschillende redenen waarom dit ons zo goed lukt. Zo is iedere Worteller niet alleen uitzonderlijk getalenteerd, maar ook uniek. Verschillen creëren hier geen afstand: we gebruiken ze om bruggen te bouwen. Dat werkt ontzettend verrijkend.

Net omdat onze organisatie zoveel perspectieven en achtergronden kent, geloven we ook in het belang van gebundelde krachten. Want samen bereiken we veel meer dan alleen. Die samenhorigheid laat onze passie trouwens enkel hoger oplaaien. Onze passie voor technologie, voor tevreden klanten en voor zelfverbetering.

Het icoon dat we voor deze waarde gebruiken  - ook als handgebaar tijdens pakweg meetings - is een leuke bijkomstigheid. Centraal staat de manier waarop we elkaar benaderen met respect, een open mindset, eerlijkheid en de wens om voortdurend bij te leren. Zo bouwen we écht een diverse en inclusieve omgeving. Eentje waar iedereen vertrouwen krijgt en zich thuis voelt. Zodat we de (digitale) wereld samen een stukje mooier maken.

Business Excellence, meer dan ‘the extra mile’

Wij zijn actief in een dimensie waarin alles voortdurend verandert. Het dynamische spanningsveld tussen technologie, de samenleving en de eigen organisatie is dan ook de drijvende kracht van Wortell.  Waarom? Omdat we vandaag al klaar willen zijn voor de wereld van morgen. Vanuit die visie gaan we voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Kortom: Business Excellence werkt als hefboom voor innovatie.

Maar als organisatie kunnen we enkel uitmuntend werk leveren als we voldoende investeren in onze belangrijkste troef: onze Wortellers! Ook op individueel niveau dragen we persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel. Regelmatig onze kennis bijspijkeren zodat we up-to-date zijn? Dat is voor ons slechts een begin. Bewustwording van de eigen effectiviteit, efficiëntie en toegevoegde waarde (voor Wortell en de klant) is minstens zo essentieel.

Om die reden is feedback hier een constante. Structureel reflecteren we over alles wat we doen. Wat goed ging, komt in onze blauwdruk. Liep er iets mis, dan evalueren we hoe het volgende keer beter kan. Fouten maken mag - nee, het is zelfs een onmisbaar ingrediënt voor innovatie! Zolang we er maar uit leren. Zolang we ook regelmatig stilstaan bij alles wat we al hebben bereikt. En we op deze momenten de welverdiende waardering uiten naar elkaar.

Customer Intimacy, de liefde voor de klant

Wortell houdt van haar klanten. Dat betekent dat we veel luisteren naar iedereen met wie we samenwerken. We leren graag alles over de cultuur en uitdagingen van elke klant. Zo kunnen we ons aanbod optimaal afstemmen op de specifieke wensen. Dat is Customer Intimacy in een notendop.

Al onze ideeën, acties en doelstellingen zijn gericht op één ding: onze klanten begeleiden van a tot z. Niet zozeer de technische perfectie, maar wel de toegevoegde waarde krijgt absolute prioriteit.

Zolang onze klanten maar alles uit de samenwerking halen. Eerlijkheid, transparantie en integriteit spelen daarin een niet te onderschatten rol. We doen meer dan ervoor zorgen dat de klant waarde voor zijn geld krijgt. Betrokkenheid en waardering zijn minstens zo essentieel!

Zo zie je maar: we leveren dan wel hoogwaardige technologische oplossingen, maar de échte toegevoegde waarde zit in onze menselijke aanpak. Doorheen dit proces investeren we in persoonlijke en duurzame relaties. Zodat klanten weten dat ze op ons kunnen bouwen.

Openstaande vacatures

Sluit je aan bij de Wortell familie!

Sluit het ABC van Wortell aan bij jouw waarden? Check dan snel onze openstaande vacatures, en kom erbij!