Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

CyberSec Europe 2023

Events
19-4-2023

In de huidige technologische omgeving vormen cyberaanvallen een groeiende bedreiging. Cybersec Europe 2023 is de ideale beurs voor ervaren cyberbeveiligingsdeskundigen om hun kennis te delen met vakgenoten en gezamenlijk de uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging aan te pakken.

Bedrijven en instellingen uit alle sectoren kunnen leren hoe ze hun cyberweerbaarheid kunnen vergroten en hun kern kunnen beschermen.

Tijdens deze beurs op 19 en 20 april zullen tal van Wortell-beveiligingsspecialisten aanwezig zijn om jouw prangende beveiligingsvragen te beantwoorden en we geven ook een keynote sessie over security voor multi-cloud en hybride infrastructuren. Ben je er ook bij?

Schrijf je nu gratis in!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de tweedaagse CyberSec beurs op 19 en 20 april kan je een sterk inhoudelijk programma volgen, met onder meer toonaangevende techbedrijven die actuele en baanbrekende toekomstige oplossingen aanbieden op een inspirerende beursvloer. Experts zullen de nieuwste diepgaande strategische en technische knowhow delen tijdens keynotes en workshops, sectoroverschrijdende bijeenkomsten en borrels.

Het evenement is gericht op het bestrijden van cybercriminaliteit en het stimuleren van innovatie, met een fantastische beurs- en conferentie-ervaring voor alle deelnemers.

Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 19 april & donderdag 20 april van 9.00 tot 18.00 uur

Waar kan je ons vinden: Brussel Expo op de Microsoft stand en keynote sessie van 10u15-10u45 over multi-cloud en hybride infrastructuur security oplossingen.

Inschrijven: Registreren kan gratis via deze link

Keynote "5 stappen om je multicloud en hybride infrastructuur te beveiligen"

Samen met Bart Asnot van Microsoft gaan we zowel 19 april als 20 april van 10u15-10u45 spreken op de Cybersec beurs. Hieronder meer info over de keynote sessie: 

Het beveiligen van de infrastructuur is van essentieel belang voor elke onderneming. Een effectieve verdediging moet geïntegreerd, gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk zijn.

Maar hoe ziet een oplossing voor de beveiliging van multicloud-, on-premises- en hybride infrastructuren er precies uit?

Ontdek het tijdens de sessie van Bart Asnot en Maarten Goet, waarin zij vijf stappen delen om jouw multicloud- en hybride infrastructuur te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen.

Zet het event in je agenda

Sprekers Cybersec Beurs

Bart Asnot

National Security Officer & CSA Manager Security, Microsoft BeLux
Meer over Bart

Maarten Goet

CTO, Wortell
Meer over Maarten

Schrijf je nu gratis in voor Cybersec Brussel!

Zien we jou op 19 & 20 april tijdens hét cybersecurity event van Europa?