Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Cybersec Europe

Events
11-5-2022

Cybersec Europe, voorheen gekend als Infosecurity, is een hybride georganiseerd evenement rond IT security, data management en cloud solutions. Dit jaar zijn we er ook weer, gesteund door Microsoft BeLux wiens stand het bezoeken waard zal zijn. Je kan op beide dagen (11 en 12 mei) komen luisteren naar hoe we een moderne cybersecurity aanpak laten passen in de hybride werkstijl anno 2022. En hoe we samenwerken op de Microsoft Security dienstverlening. Zien we je daar?

Schrijf je nu in (gratis)!

Cybersec Europe
"De toename en versnelling van de digitalisering brengt nieuwe cyberdreigingen naar onze wereld. Cybersec Europe heeft als doel het delen van kennis over cyberveiligheid in Europa te vergemakkelijken, de cyberweerbaarheid te vergroten, cybercriminaliteit te bestrijden en innovatie te stimuleren, zodat we kunnen helpen bij de cyberbeveiligingsuitdagingen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd. We willen van Europa een veiligere, meer open en beveiligde cyberruimte maken."

Waarover gaan we het hebben?

In een steeds evoluerend cyberbeveiligingslandschap en de integratie van moderne technologie waar de huidige en verouderde infrastructuuromgevingen worden gecombineerd, wordt het beheer van cyberbeveiligingsoperaties complexer.

Operating cybersecurity in the hybrid landscape”, werd dan ook de titel van onze sessie. Hierin zullen we samen met Microsoft onze kijk op het huidige landschap uiteenzetten, de mogelijkheden van integratie en SecOps-automatisering laten zien. We zoomen verder in op hoe ze de paraatheid kunnen vergroten en de beveiligingshouding kunnen verbeteren.

Meer informatie en inschrijven kan hier.
Onze sessie is elke dag online en offline te volgen om 15u45 (in het Engels).

Sprekers

Maarten Goet

Security Director bij Wortell

Bart Asnot

National Security Officer bij Microsoft BeLux