Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Debble Userday

Events
6-6-2024

Op donderdag 6 juni nodigen we onze Debble klanten van harte uit voor onze exclusieve Debble Userday! Het belooft een dag vol inspiratie, interactie en nieuwe ontwikkelingen te worden, speciaal samengesteld voor jou als onderdeel van onze community. Kortom, een geweldige kans om te netwerken, ervaringen te delen en meer te leren over wat er allemaal aankomt bij Debble.

Stel je een dag voor waarin je ondergedompeld wordt in de nieuwste ontwikkelingen van Debble. Van inspirerende sessies over de nieuwste features tot hands-on workshops, we hebben alles gepland om je te voorzien van inzichten en tools om het meeste uit je Debble-ervaring te halen. 

Let op: Dit evenement is invite online voor Debble & Teams Governance klanten. Mocht je de uitnodiging gemist hebben, neem dan gerust contact op met ons via  info@debble.nl zodat we je de uitnodiging toe kunnen sturen. 

Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten

  • Leer alles over de nieuwste functies en updates van Debble, inclusief de nieuwe homepagina, Analytics, Debble & PowerApps, AI en nog veel meer!
  • Ontdek hoe andere toonaangevende organisaties hun Debble-platform gebruiken om successen te behalen.
  • Neem deel aan boeiende workshops waarin je hands-on ervaring opdoet en dieper ingaat op specifieke aspecten van Debble.

Praktische informatie

Locatie: Wortell Gouda, Kampenringweg 45b, 2803 PE Gouda (gratis parkeren op locatie)

Datum: donderdag 6 juni

Tijd: 09.00u – 15.30u & aansluitende borrel

(inloop 09.00u, we starten om 09.30u met het programma) 

Debble Digitale Werkplek

De Debble Digitale Werkplek

Benieuwd wat een digitale werkplek precies is en wat de waarde ervan is voor jouw organisatie? Lees dan verder over de Debble Digitale Werkplek.