Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Digital Workplace Conference 2023

Events
1-6-2023

Dit jaar neemt Wortell deel aan de 6e editie van de Brussels Digital Workplace Conference! Deze inspirerende eendaagse conferentie staat volledig in het teken van intranetten, digitale en hybride werkplekken, employee experience en de toekomst van werk.

De Digital Workplace Conference brengt professionals uit Interne Communicatie, IT en HR samen voor een dag vol boeiende case studies, boeiende sprekers en interactieve paneldiscussies. Sinds de start is deze conferentie uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in haar vakgebied, en dit jaar belooft het nog beter te worden dan ooit tevoren.

Dit jaar is het mogelijk om zowel fysiek in Brussel als online deel te nemen via Zoom. Voor degenen die niet in staat zijn om naar het fysieke evenement in Brussel te komen, bieden we de mogelijkheid om alle sessies in het hoofdtheater online bij te wonen via Zoom, inclusief interactieve mogelijkheden en Q&A.

Bemachtig nu jouw ticket

Praktische informatie:

WANNEER? Donderdag 1 juni 2023, van 9:00 tot 17:00 uur.

WAAR? op de eventlocatie SPARKS, een innovatief conferentiecentrum in het hartje van Brussel (Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel) of Online via Zoom.

VOOR WIE? Dit evenement is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de moderne werkplek, teams governance, document migratie, en meer. Of je nu een professional bent op het gebied van Interne Communicatie, IT, HR, of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen in de digitale werkplek, je bent van harte welkom.

TICKETS: als één van de sponsors op het event kunnen wij jou een promotiecode geven zodat je 20% korting krijgt op jouw ticket. Bij interesse, mail marketing@wortell.be en wij zullen de code met jou delen. 

Mis deze kans niet om geïnspireerd te raken, kennis op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Schrijf je vandaag nog in voor de Brussels Digital Workplace Conference en maak je klaar voor een dag vol innovatie en inzichten in de digitale werkplek van de toekomst!