Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Digitalisering in Actie

Events
5-3-2024

Digitaal Archief Vlaanderen (DAV) is een platform dat is opgezet om de Vlaamse overheid en haar overheidsinstanties te helpen bij het beheren, bewaren en toegankelijk maken van hun digitale documenten en informatie op lange termijn. Maar wat is er nodig om de data naar Digitaal Archief Vlaanderen over te zetten en waar moet je beginnen? 

Dit speciale event, georganiseerd door Wortell & Sirus in samenwerking met Stad Lokeren, focust op het belang en de praktische aspecten van het archiveren van documenten naar Digitaal Archief Vlaanderen. Tijdens een exclusieve lunchsessie zullen er inzichten en ervaringen gedeeld worden door de partners alsmede door Stad Lokeren, een baanbrekend project in het kader van digitaal documentbeheer. 

Datum: 5 Maart
Tijd: 11:30 to 15:00
Locatie: Het Vredegerecht 'De Zoete Uitspraak, Vredegerechtstraat 1, 9160 Lokeren'

Programma:

  • Stad Lokeren: Het voorbeeld van Digitaal Archiveren in een tijdperk van technologische vooruitgang en Stedelijke Vernieuwing.
  • Sirus: Dé innovatieve oplossing voor Archivering
  • Wortell: Jouw partner in Digitale Transformatie

Belangrijke Notitie: Deelname is exclusief en beperkt tot 20 gemeenten, wees er dus snel bij! Inschrijving garandeert geen directe bevestiging van deelname. Nadien zullen geselecteerde deelnemers persoonlijk bericht ontvangen met alle details.

Registratie voor dit event is gesloten.