Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Into NIS 2.0

Events
10-5-2023

We praten je bij over deze nieuwe Europese richtlijn 

Er is werk aan de digitale winkel. NIS staat voor Network and Information Security en heeft als doel om de cybersecuritymaatregelen, sancties en samenwerking in alle EU-lidstaten beter op elkaar af te stemmen. Met de komst van de NIS 2.0 versie gaan de security eisen omhoog. De noodzakelijke security maatregelen worden explicieter, het toezicht erop wordt verscherpt en de boetes stijgen substantieel. Daarnaast wordt het verplicht om verder te kijken dan alleen de eigen security risico’s. Je dient ook de risico’s in de relaties met leveranciers in de toeleveringsketen in ogenschouw te nemen. Voor wie dit geldt? Voor organisaties met meer dan 50 medewerkers en meer dan 10 miljoen omzet in diverse sectoren.

Tijdens het ‘Into NIS 2.0 ‘event staan wij stil bij de inhoud van de norm, de verscherpte security eisen en de security risico’s in relatie tot leveranciers. Ook zullen er deze ochtend een reeks trends en ontwikkelingen aan bod komen, die ervoor zorgen dat de Europese Unie de noodzaak van deze nieuwe norm heeft ingezien. Tenslotte praten onze sprekers, waaronder Bart Asnot (CSA Manager Security, Microsoft BeLux), je bij hoe jij als organisatie kunt voldoen aan deze nieuwe norm en geven wij je tips waarmee je direct aan de slag kunt. Tijdens het event zullen voldoende security specialisten van Wortell en Microsoft aanwezig zijn om jouw vragen hierover te beantwoorden.

Meld je direct aan

Praktische informatie

Voor wie: IT managers, Architecten en Security Officers werkzaam binnen diverse sectoren en organisaties. 

Waar en wanneer: 10 mei van 09:30- 13:30 op het Microsoft kantoor op Zaventem (inclusief gratis parkeren & lunch)

Voorproefje? 

Ook bij onze Nederlandse buren hebben we een succesvol NIS 2.0 event samen met Microsoft georganiseerd. Met zo'n 100+ klanten zijn we aan de slag gegaan tijdens dit event met de nieuwe Europese richtlijn. Bekijk de aftermovie hieronder en ontdek wat gasten over dit evenement zeggen. 

"Heldere en bondige uitleg over de NIS 2.0. verder interessante lezingen"

"Goed onderwerp en ook goed om bewustzijn over het onderwerp aan te wakkeren."

Sprekers

Bart Asnot

CSA Manager Security, Microsoft BeLux
Meer over Bart

Maarten Goet

CTO, Wortell
Meer over Maarten

Dennis de Hoog

Solution Specialist Security, Wortell
Meer over Dennis

Aanmelden

Meld je aan voor het NIS 2.0 event