Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Roadmap in 5 stappen naar de optimale beveiliging voor jouw gemeente of stad

Events
30-3-2023

Als gemeente of stad sta je voor vele uitdagingen, waarvan cybersecurity er een van is. De afgelopen tijd hebben we gezien hoe overheidsinstellingen slachtoffer zijn geworden van cyberaanvallen, wat aantoont dat dit een kritieke kwestie is die niet genegeerd kan worden.

Dit probleem wordt steeds groter en complexer, en het is belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn. Tijdens dit webinar delen we onze expertise en nemen we je mee in 5 stappen om optimaal beveiligd te zijn, 24 uur per dag en 7 dagen per week en geven we je concrete handvatten om de beveiliging van jouw gemeente of stad te verbeteren.

Schrijf je nu in

Programma

Om de beveiliging van jouw gemeente of stad te optimaliseren, is het belangrijk om een duidelijke strategie te hebben. Tijdens ons webinar nemen we je stap voor stap mee door deze strategie. De 5 stappen die we behandelen zijn:

  1. Doelstellingen en analyse van de huidige situatie: Bepaal welke doelstellingen er nodig zijn om optimale beveiliging te bereiken en analyseer de huidige situatie.

  2. Identificeer de gaps: Breng de mogelijke zwakke plekken binnen de huidige situatie in kaart.

  3. Prioriteer de gaps: Bepaal welke gaps de hoogste prioriteit hebben om efficiënt te werk te gaan.

  4. Maak een actieplan: Stel een actieplan op om de nodige verbeteringen door te voeren op het gebied van identiteit, technologie en data.

  5. Train medewerkers in security awareness.

Door deze stappen te doorlopen, kun je een heldere strategie opstellen en ervoor zorgen dat de cybersecurity van jouw gemeente of stad op orde is. Schrijf je nu in voor ons webinar en ontdek hoe je dit in 5 stappen kunt realiseren. Wij kijken er naar uit om samen te werken aan een veiligere toekomst.

Voor wie?

Als je op zoek bent naar manieren om een geïntegreerde security aanpak uit te rollen voor jouw gemeente of stad, nodigen we je graag uit om deel te nemen aan ons webinar. Je kunt je aanmelden door middel van het aanvraagformulier.

Praktische info

  • Wanneer: donderdag 30 maart, 14:00 – 15:00
  • Locatie: Online

Sprekers

Jurgen Van Eynde

Microsoft Security Lead
Linkedin

Eddy Van der Stock

Voorzitter - V-ICT-OR vzw & President
Linkedin

Schrijf je in

Wij kijken er naar uit om samen te werken aan een veiligere toekomst.