Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Security integraal bekeken: Een holistische benadering

Events
On demand
MDR (Managed Detection and Response)
30-5-2024

Ben je klaar om jouw cybersecuritystrategie naar een hoger niveau te brengen? Bekijk ons on-demand webinar over 'Security integraal bekeken: Een holistische benadering' waar we stilstaan bij maatregelen die je als organisatie kunt treffen.

Waarom deelnemen?

Dit webinar geeft een integrale kijk op het nemen én beheren van security maatregelen. Het duizelt je wellicht weleens vanwege de vele informatie rondom cybersecurity die er dagelijks op je afkomt. In de steeds complexere wereld van cybersecurity is het van vitaal belang om niet alleen allerlei security maatregelen te nemen, maar ook te begrijpen hoe je al die preventieve, detectieve en reactieve maatregelen op elkaar afstemt en effectief beheerd. Een integrale aanpak binnen cybersecurity is essentieel, omdat de complexe wereld van toenemende cyberdreigingen een allesomvattende verdedigingsstrategie vraagt. Bedreigingen zien én minimaliseren voordat deze zich voordoen is een must. 

Door risicobeheer te verbeteren, te voldoen aan compliance-vereisten, efficiëntie te vergroten en medewerkers bewuster te maken van risico's, blijven organisaties veerkrachtig en toekomstbestendig in een steeds veranderende digitale omgeving. Een holistische aanpak is de sleutel tot effectieve cybersecurity.

Tijdens dit webinar leer je

  • Een integrale aanpak: We maken geen onderscheid tussen basis- en aanvullende maatregelen. Dit doen kwaadwillenden namelijk ook niet. We benaderen security als een geheel.

  • Diverse onderwerpen: We behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder risicoanalyses, identity & access management, netwerksegmentatie, data-encryptie, vulnerability management, security awareness-programma's, monitoring en detectie van mogelijke security-incidenten, IoT-beveiliging, incidentrespons en calamiteitenmanagement.

  • Praktisch inzicht: Leer hoe deze maatregelen met elkaar verbonden zijn en hoe je ze kunt toepassen om jouw organisatie te beschermen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is speciaal samengesteld voor Chief Information Security Officers (CISO's), IT-managers, Security Officers en iedereen die security holistisch en duurzaam wil benaderen. 

Praktische informatie 

On-demand beschikbaar. Je ontvangt de terugkijklink per mail. 

Sprekers

Dennis de Hoog

Business Manager Secure bij Wortell
LinkedIn

Jeroen Niesen

Microsoft MVP en Lead MxDR bij Wortell 🔐
LinkedIn

Bekijk het webinar.