Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell Security Roadshow: Gent

Events
25-10-2022
Ben je al lang overtuigd van de voordelen van de Cloud en hecht je organisatie veel belang aan een degelijke aanpak rond een veilige, hybride werkplek? Hou dan even halt! We stellen je een exclusieve roadshow voor die zich volledig opbouwt rond alle 'must knows' om een integrale security aanpak uit te werken. Op een informele manier, met voldoende ruimte om meningen te delen en te netwerken bij een uitgebreide lunch. Lees snel het programma hieronder.

Programma

9u-9u30: Goeiemorgen met een koffietje!

9u30: Keynote

 • 3 factoren en 5 randvoorwaarden om te bouwen aan je veilige werkomgeving
  Met drie overkoepelende factoren als modernisering, het verduidelijken of creëren van processen en aandacht voor de mens, beweeg je je organisatie in de juiste richting op vlak van security. Als je daaraan ook nog vijf randvoorwaarden koppelt (die houden we nu nog even geheim), krijg je het ultieme zicht op hoe veilig je werkplek nu écht is.

  Voor elk van deze randvoorwaarden moeten de juiste (moderne) technologieën ingeregeld worden. Niet gefragmenteerd, maar holistisch. We delen met je hoe je alle signalen in één omgeving krijgt om aanvallen en incidenten te verwerken en zo de dreiging te detecteren. Preventie is uiteraard een belangrijk onderdeel, maar ook snel en efficiënt reageren is cruciaal.

 • Security diensten Wortell in de kijker & eigen ervaring bij klanten 
  Op deze factoren en voorwaarden zijn de fundamenten van Wortell's security diensten gebouwd. We focussen op de functionaliteiten van de diensten, hoe deze werken en hoe enkele van onze klanten het aanpakken. Zo wordt het voor jou duidelijk wat de voordelen zijn van de dienstverlening en hoe jouw organisatie verder kan groeien.

10u30: Break

11u: Interactieve sessie 

 • Checklist: hoe veilig is jouw organisatie echt?
  Aan de hand van een checklist, specifiek voor jouw organisatie, maken we samen de inschatting hoever jullie staan op vlak van security. We brengen inzichtelijk wat het grootste struikelblok is, welke (grote) beslissingen moeten worden gemaakt, hoe ver je organisatie van je dienstverlening staat en hoe de bestaande configuratie zich vertaalt naar de algehele gereedheid voor security (diensten).
   
 • Rondetafelgesprek met gelijkaardige organisaties op basis van stellingen
  Leer van je peers en pas de gedeelde kennis van de ochtend toe. In welke mate ga jij akkoord met stelling x of y?

12u30: Uitgebreide lunch. Laten we samen genieten van (hopelijk) heel wat zonnestralen, een goed glaasje en een uitgebreide maaltijd. 100% alle kennis verteren. 

14u-16u30: Dé uitgelezen kans om in een workshop creatief aan de slag te gaan met de oude drukkunst. Het prachtige lettermateriaal van het kabinet leent er ons toe de kennis van de dag te bundelen in een prachtige affiche voor op je (thuis)kantoor. 

Voor wie?

We maken er een exclusieve, interactieve sessie van in beperkte groep. We nodigen per sessie maximum 8 contacten uit (bij voorkeur 1 contact per organisatie). Voor deze sessie raden we aan om je IT manager of strategische beslissingnemer af te vaardigen. Ben je zoekende naar hoe je een geïntegreerde security aanpak kan uitrollen in je organisatie, van lokaal bestuur tot commerciële organisatie? Dan ontvangen we graag jouw aanvraag tot deelname.

Locaties

Zoals het een goeie roadshow betaamt, organiseren we deze security sessies op verschillende locaties. We zoeken enkele atypische locaties uit die ons allen zullen inspireren.

Via onderstaand formulier schrijf je je in voor:

 • Gent (bij Letterkabinet in Dok Noord): 25 oktober

Je kan ook deelnemen in

Spreker

Jurgen Van Eynde

Microsoft Security Lead

Aanvraag tot deelname