Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Shopt IT 2022

Events
12-5-2022

Dit jaar zijn we weer van de partij op Shopt IT, georganiseerd door de Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR). Je vindt ons op de beursvloer én kan komen luisteren naar het verhaal van Stad Lokeren over de meerwaarde van onze Security dienstverlening. Zien we je daar?

V-ICT-OR
"Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen mag hier niet ontbreken."

Waarover gaan we het hebben?

Het is voor vele besturen onoverzichtelijk en complex om te kiezen welke beveiligingsmiddelen te gebruiken en hoe ze in te stellen. Vaak levert dat nog een te gefragmenteerde aanpak op waar nog te weinig ruimte is voor monitoring. Ben je dan zeker dat je je medewerkers en burgers kan beschermen tegen cyberaanvallen of een lek? Automatisatie dringt zich meer en meer op om grip te krijgen op alle data in je digitale werkplek.

Managed Detection & Response (MDR) geeft een bestuur meer zekerheid op een veilige omgeving, en dat 24.7 dankzij Wortell’s Security Operation Center. Onder andere Stad Lokeren zette hiermee een grote stap vooruit. Waarom en hoe je als gemeente of stad bewust moet zijn van een goede security integratie anno 2022, lichten we met ondersteuning van onze klant graag toe.

Meer informatie en inschrijven kan hier.

Sprekers

Jurgen Van Eynde

Microsoft Security Lead bij Wortell

Philippe Buyle

Head of ICT service bij Stad Lokeren