Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Shopt IT 2023

Events
11-5-2023

Dit jaar zijn we opnieuw aanwezig op de Shopt IT Beurs, georganiseerd door de Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR). Kom en bezoek onze stand nummer 25 om de kracht van onze innovatieve Security dienstverlening MDR (Managed Detection and Response) te ontdekken voor lokale besturen. Bovendien kan je gaan luisteren naar het verhaal van Stad Lokeren over hun ervaringen en resultaten met MDR en hoe deze oplossing hen heeft geholpen bij het verbeteren van hun beveiliging in slechts één jaar tijd. Wij staan te popelen om je te ontmoeten!

Waarover gaan we het hebben? 

Met de toenemende dreiging van cybercriminaliteit is het van cruciaal belang dat lokale overheden passende maatregelen nemen om zich hiertegen te beschermen. Ons MDR-plan werd vorig jaar geïntroduceerd in de stad Lokeren, maar bevond zich toen nog in de beginfase.

Sindsdien is er aanzienlijke vooruitgang geboekt en willen we graag samen met stad Lokeren onze succesvolle ervaringen delen in het opsporen en voorkomen van dreigingen. Ontdek in deze hands-on praktijkcase hoe we de digitale veiligheid van Lokeren waarborgen met MDR (Managed Detection and Response).

Meer informatie en inschrijven kan hier.

Praktische informatie

Voor wie: Steden en gemeenten

Waar: Flanders Expo Gent

Wanneer: donderdag 11 mei, van 9u tot 18u30

 

Sprekers

Jurgen Van Eynde

Microsoft Security Lead bij Wortell

Philippe Buyle

Head of ICT service bij Stad Lokeren