Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar: De Moderne Cybersecurity aanpak - Bescherm je organisatie tegen cybergeweld anno 2022

Events
22-2-2022

Een hack heeft vaak desastreuze gevolgen voor een organisatie. Bedrijfskritische systemen worden stilgelegd, data wordt verwijderd of aangepast, of zelfs gegijzeld voor losgeld. Daarom is cybersecurity van vitaal belang voor iedere moderne organisatie. Maar waaruit bestaat een moderne cybersecurity aanpak nu juist?

Veel organisaties geloven dat ze voldoende maatregelen treffen om hackers buiten de deur te houden. Maar waarom vond er de afgelopen jaren dan toch een record aantal cyberaanvallen plaats?

Een belangrijke oorzaak is dat veel bedrijven nog steeds kiezen voor een traditionele beveiligingsaanpak. Ze focussen op netwerkbeveiliging (terwijl steeds meer organisaties werken vanuit de cloud). Daarnaast zien we dat veel organisaties een gefragmenteerde visie op security hebben: toestellen, data en applicaties worden los van elkaar beveiligd. Deze afzonderlijke oplossingen bieden helaas geen antwoord op het cybergeweld waar we momenteel mee worden geconfronteerd.

In dit webinar vertellen we je hoe je met een geïntegreerde, holistische security aanpak wél de juiste beveiligingsmaatregelen kunt treffen.

Topics:

  • Waarom een traditionele, gefragmenteerde security aanpak niet langer volstaat
  • De drie cruciale onderdelen van een moderne cybersecurity aanpak
  • Waarom 24/7 monitoring en response geen luxe, maar een must is
  • Hoe je proactief de zwakke plekken binnen jouw securityoplossing ontdekt én dicht

Benieuwd naar deze en andere inzichten? Het live webinar vond plaats op 22 februari 2022. Download hieronder de volledige opname en bekijk het wanneer het jou het beste uitkomt.

Download nu de opname

Spreker

Jurgen van Eynde

Microsoft Security Lead | Wortell Belgium