Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell's Innovation Circle Juli

Events
26-7-2024

De eerste volgende innovatiecirkel vindt plaats op 26 juli 2024 van 13:00 tot 13:45 (Nederlands) en 14:00 - 14:45 (Engelse taal).

Word lid van de gratis Wortell Innovators Circle, een exclusieve gemeenschap van early adopters die de potentie van Microsoft 365 Copilot willen ontdekken en benutten. Ook zonder een licentie kun je deelnemen aan de maandelijkse sessie en een actieve rol spelen in het vormgeven van de toekomst van AI binnen jouw organisatie.

Als lid van de Wortell Innovators Circle krijg je niet alleen de kans om alle voordelen van Microsoft 365 Copilot te ontdekken, maar blijf je ook op de hoogte van de nieuwste features dankzij kennis die rechtstreeks van onze MVP's komt. Bovendien leer je van andere organisaties binnen en buiten jouw branche. Samen zorgen we ervoor zorgen dat jouw organisatie voorop blijft lopen in een snel veranderend technologisch landschap.

Direct aanmelden

Waarom is het belangrijk een early adopter van Copilot binnen jouw organisatie te zijn?

Onderzoek toont aan dat organisaties die vroegtijdig investeren in nieuwe technologieën zoals AI en geavanceerde tools zoals Microsoft 365 Copilot, aanzienlijke voordelen behalen:

 1. Competitief voordeel: Volgens een studie van McKinsey & Company behalen bedrijven die vroegtijdig AI adopteren een concurrentievoordeel doordat ze sneller kunnen inspelen op marktveranderingen en klantbehoeften.
 2. Efficiëntieverbeteringen: Een rapport van Deloitte stelt dat organisaties die AI inzetten, een gemiddelde productiviteitsstijging van 40% ervaren. Microsoft 365 Copilot helpt bij het automatiseren van repetitieve taken, waardoor werknemers zich kunnen richten op strategisch belangrijkere werkzaamheden.
 3. Innovatiekracht: Onderzoek van Harvard Business Review benadrukt dat early adopters vaker worden gezien als marktleiders. Deze organisaties zijn beter in staat om innovatie te stimuleren en nieuwe marktkansen te creëren.
 4. Kostenbesparingen: Volgens Gartner kunnen bedrijven die AI vroegtijdig adopteren hun operationele kosten met 25% verminderen door verbeterde procesautomatisering en efficiëntere resource-allocatie.
 5. Verbeterde besluitvorming: AI-tools zoals Copilot bieden geavanceerde data-analysemogelijkheden, waardoor organisaties beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Dit leidt tot een hogere nauwkeurigheid en effectiviteit in strategische planning en uitvoering.

Als lid van Wortell's Innovators Circle kun je:

 • Vragen stellen aan de experts van Wortell: Krijg directe toegang tot toonaangevende professionals (denk aan Chief Copilot en MVP's) en hun inzichten.
 • Netwerken, ervaringen en ideeën uitwisselen met andere pioniers in jouw vakgebied: Bouw waardevolle relaties op en leer van de ervaringen van anderen.
 • Direct feedback geven aan Wortell: Speel een cruciale rol in de ontwikkeling van Microsoft 365 Copilot door jouw ervaringen en suggesties te delen.
 • Updates ontvangen: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en updates via het early adopters-programma.

Waarom deelnemen aan de Innovators Circle?

 • Exclusieve inzichten: Ontdek hoe Microsoft 365 Copilot jouw werkproces kunnen transformeren.
 • Voorloper zijn: Positioneer jezelf en je organisatie als pioniers in de adoptie van geavanceerde technologieën.
 • Invloed uitoefenen: Jouw feedback kan direct bijdragen aan de verbetering en verfijning van tools die wereldwijd gebruikt zullen worden.
 • Leren en groeien: Doe nieuwe kennis op en blijf voorop lopen in jouw vakgebied.

Aanmelden

De Innovation Circle zal plaatsvinden elke laatste vrijdag van de maand, waarbij diverse boeiende onderwerpen aan bod komen. Voor jou en door jou!

Sluit je aan bij onze eerstvolgende sessie op 28 juni via Microsoft Teams! We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de Wortell Innovators Circle!

Copilot guru's

Femke Cornelissen

Chief Copilot & Microsoft MVP bij Wortell
LinkedIn

Peter Usmany

AI & Copilot enthusiast
LinkedIn