Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Migreren naar Azure voor bedrijven in de industrie

Staan de data van jouw organisatie nog lokaal en wil je jouw IT-landschap moderniseren door te migreren naar de cloud? Of maak je al gebruik van de cloud voor je IT-infrastructuur, maar ben je niet tevreden met je huidige leverancier en wil je overstappen naar Microsoft Azure? Dan ben je bij Wortell aan het juiste adres!

Waarom migreren naar Azure

Bedrijven in de industrie hebben verschillende redenen om te kiezen voor Azure. De industrie is volop in beweging. Wereldwijde disrupties hebben niet alleen implicaties voor het productieproces, maar ook voor de supply chain. 2020 kent zoals we weten veel ontwrichtingen. Van handelsoorlogen tot bosbranden en van overzeese hackers tot een pandemie. Als industrieel bedrijf moet je snel kunnen schakelen om een antwoord te bieden op dit soort gebeurtenissen.

Schaalbare en kostentransparante infrastructuur

Azure biedt je de mogelijkheid om je infrastructuur snel op te schalen als de situatie daarom vraagt. Met de schaalbare en kostentransparante infrastructuur hoef je nooit bang te zijn dat je servers het aantal requests niet aankunnen. Omdat je alleen betaalt voor je gebruik hoef je je ook geen zorgen te maken over de kosten.

Sneller innovaties doorvoeren

Om voorop te (blijven) lopen is het voor bedrijven in de industrie noodzakelijk om snel te innoveren. Azure biedt bedrijven de mogelijkheid om drie keer zo snel te innoveren. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig gebruik maken van de AI-toepassingen die Azure standaard aanbiedt of ontwikkel je sneller nieuwe features met low-code.

Veilige omgeving

Verder staat anno 2020 security hoog op de agenda bij industriële bedrijven. Het MIVD adviseert zelfs om geen telefoons op tafel te leggen bij vergaderingen omdat buitenlandse spionnen op zoek zijn naar Nederlandse bedrijfsgeheimen. Daarom kiezen bedrijven in de industrie overal ter wereld voor Azure als cloud-platform. Bij Microsoft werken namelijk meer dan 3500 security experts die er dagelijks voor zorgen dat Azure op en top beveiligd is.  

Waarom kiezen voor Wortell?

Wortell staat voor innovatie. Om morgen nog relevant te blijven in jouw industrie, moet je vandaag stappen zetten. Wortell weet in welke richting je die stappen moet nemen! Om te voorkomen dat hier een verhaal staat in de trant 'Wij van Wc-Eend',  delen we graag de mening van onafhankelijk Azure consultant Mike Krom. Volgens Mike is Wortell de meest innovatieve Azure partner van Nederland.

Om bedrijven optimaal te helpen bij een succesvolle migratie naar Azure, hebben we een breed pallet aan producten en diensten. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Download één van onze brochures of meld je aan voor een van de aankomende events!

De eerste stap naar Azure

Azure Readiness Scan

Met de Azure Readiness Scan onderzoeken we óf en tegen welke kosten jij naar Azure kunt bewegen.
Brochure

Azure Readiness Scan

Wil je je infrastructuur migreren naar Azure maar weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met een Azure Readiness Scan! In 4 stappen brengen we de roadmap voor jouw specifieke situatie in kaart. Benieuwd hoe we dat doen? Download dan de brochure van onze Azure Readiness Scan.
Brochure

Azure Out of the Box

Bekijk de bewezen Azure inrichting (Azure Landing Zone) die wij met Azure Out of the Box neerzetten in de factsheet.
Case

Hoe Hendrix de voordelen van Azure ervaart

Data is in toenemende mate beschikbaar en van belang voor de dierfokkerij. Vandaar dat Hendrix Genetics Microsoft Azure heeft ingezet. “Met de building blocks kunnen we voor allerlei data sources een slimme architectuur neerzetten"

Events

Technisch event

Wortell & Microsoft Analytics in A Day

Wil jij leren hoe je binnen Microsoft Azure verschillende databronnen wél succesvol centraliseert en hoe je het niveau van data analytics binnen jouw organisatie naar het hoogste niveau kunt tillen? Meld je dan aan voor deze praktische en interactieve workshop!

Technisch event

Wortell & Microsoft Infrastructure In A Day

Maak je sinds kort gebruik van Azure of wil je de basis gaan neerzetten? Wij helpen je in deze ééndaagse workshop op weg!  Na afloop weet jij hoe je alle functionaliteiten binnen Azure optimaal kunt benutten.

Business event: webinar terugzien

Van IT afdeling naar moderne IT organisatie

Waar de IT afdeling voorheen bezig was met het beheren en onderhouden van servers en hardware verschuift de focus van IT nu meer richting het faciliteren van businessvraagstukken. Werkzaamheden veranderen. Rollen veranderen. Uiteindelijk transformeer je naar een regie organisatie. 

Meer over Azure Migratie

Blogpost / 23-3-2022

4 manieren om geld te besparen met een datacenter in Azure

Een overstap naar Azure: dat zegt je wel wat. Maar hoeveel kost dat? Veel bedrijven zijn ervan overtuigd dat zo’n overstap een grote kost met zi...
Whitepaper

E-book: Het handboek voor jouw Azure avontuur

Het Azure handboek: over het Azure platform, de voordelen van Azure, een goed ingerichte Azure omgeving, Azure beheer en de transitie voor je IT-...