Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Ontgrendel de kracht van Copilot met Wortell

Bij Wortell realiseren we ons dat het implementeren van Copilot verder gaat dan simpelweg licenties aanschaffen. Het is een strategische reis die nauwgezette aandacht vereist voor zowel het technologische als het menselijke aspect. Ons team van experts staat paraat om jouw organisatie te begeleiden, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen die Copilot te bieden heeft.

Ready, Set, Start

Stel je voor: een wereld waarin jouw technologische assistent zo intelligent is dat hij moeiteloos jouw dagelijkse taken in Microsoft 365 kan vereenvoudigen, jouw productiviteit kan verhogen, en zelfs jouw creatieve vuur kan aanwakkeren. Maar, zoals bij elke sprong in de technologie, komt succes met grondige voorbereiding. Niet alleen op technisch gebied, maar ook in de adoptie door jouw medewerkers.

Bij Wortell bieden we niet alleen workshops en inspiratiesessies, zoals Jumpstart Copilot, Flightplan Copilot, POC (Adoptieprogramma voor Copilot), en Inspiratiesessies rondom Copilot Studio, maar ook een scala aan trainingen en ondersteuning. Bekijk het overzicht hieronder!

Onze programma's 

1. Microsoft Copilot Jumpstart

Krijg een vliegende start met Copilot met onze intensieve Jumpstart-sessies. Leer de basisprincipes en pas ze direct toe in jouw dagelijkse werkzaamheden. Het Microsoft Copilot Jumpstart programma biedt een reeks workshops die bedoeld zijn om jouw organisatie te inspireren over Microsoft 365 Copilot en de cruciale factoren voor succes.

Meer over Microsoft Copilot Jumpstart

2. Microsoft Copilot 365 Flightplan 

Ontwikkel een gedetailleerd plan voor de succesvolle integratie van Copilot binnen jouw organisatie. Onze experts begeleiden je stap voor stap. Het Microsoft Copilot 365 Flightplan programma biedt een succesvolle implementatie van Microsoft 365 Copilot binnnen jouw organisatie. Het Microsoft Copilot 365 Flightplan is zorgvuldig samengesteld en omvat diverse stappen en workshops die specifiek zijn ontworpen om jouw organisatie voor te bereiden op de uitdagingen en eindeloze mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot. Samen met onze experts verken je de essentiële fundamenten en strategieën die cruciaal zijn voor een probleemloze implementatie. Zo maak je jouw organisatie gereed voor een soepele en effectieve reis met Microsoft 365 Copilot.

Meer over Microsoft Copilot 365 Flightplan

3. POC (Adoptieprogramma voor Copilot)

Ontdek de revolutie van Microsoft 365 Copilot met het exclusieve Adoptieprogramma van Wortell. Test de kracht van Copilot met ons Proof of Concept-adoptieprogramma en profiteer van geavanceerde AI-technologie geïntegreerd in jouw dagelijkse workflows, begeleid door Wortell's expertise voor een naadloze adoptie. Onze aanpak omvat een cruciale onboardingfase en een praktische 3-maanden pilot, resulterend in een diepgaand adviesrapport dat de tastbare voordelen van Copilot voor jouw organisatie onthult. De ondersteuning stopt niet na de pilot; Wortell engageert zich voor duurzame integratie en blijvende verandering. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van deze unieke kans.

Neem contact op over de mogelijkheden van POC

4. Inspiratiesessie Copilot Studio

De Copilot Studio Workshop van Wortell is een intensieve workshop waarin we jou hands-on meenemen in de mogelijkheden van Copilot Studio. De workshop is ontworpen om jouw organisatie te helpen bij het ontdekken en implementeren van automatiseringsmogelijkheden met Copilot Studio.

Meer over de Copilot Studio Workshop 

5. Microsoft 365 inspiratiesessie Copilot

Laat je inspireren door de brede mogelijkheden van Copilot tijdens onze algemene inspiratiesessies. Ontdek wat deze tool voor jouw organisatie kan betekenen.

Neem contact op over de mogelijkheden van Microsoft 365 inspiratiesessie Copilot

Waarom het Microsoft Copilot 365 met Wortell?

Wortell is een pionier op het gebied van Microsoft technologie en werkt al 25 jaar samen met Microsoft als partner. Dankzij deze langdurige samenwerking hebben we veel ervaring opgedaan in het samenwerken met onze klanten. Gedurende deze jaren hebben we best practices ontwikkeld die toepasbaar zijn in verschillende soorten omgevingen, ongeacht hun omvang of complexiteit. Onze missie is om jouw organisatie te begeleiden bij de implementatie van Microsoft Copilot 365. Hierbij willen we niet alleen je IT-omgeving klaarstomen voor de komst van AI-technologie, maar ook je medewerkers helpen om deze technologie te omarmen en het maximale potentieel ervan te benutten!

Inspiratiesessies, trainingen en ondersteuning

Naast inspiratiesessies bieden we uitgebreide workshops, trainingen en ondersteuning aan. Bekijk onze eventkalender voor toekomstige Copilot-workshops of neem direct contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning bij zaken zoals informatiebeheer en data security.

Contact

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we samen jouw Copilot-reis kunnen vormgeven.
Copilot

Download whitepaper

In dit whitepaper delen we essentiële tips voor IT-beslissers om een succesvolle Copilot-implementatie te realiseren.

Meet the Copilot experts

Femke Cornelessen

Chief Copilot, Microsoft MVP & Head of Productivity at Wortell
LinkedIn

Peter Usmany

Growth Manager Debble and Adoption & Change at Wortell | AI & Copilot Enthousiast
LinkedIn