Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Producten & diensten die werken voor jouw organisatie

Wortell (voorheen Synergics) helpt elke organisatie succesvol te zijn. Gebruik onze oplossingen om jouw organisatie naar de Cloud te brengen, en verder! Van strategie tot beheer maken wij jouw bedrijf productief, wendbaar en innovatief.

Oplossingen voor je digitale werkplek

Een moderne werkplek bouwt Wortell (voorheen Synergics) met cloudoplossingen. Met Microsoft 365 heb je al een erg goede basis voor een veilige en productieve werkplek waarbij je zorgeloos toegang krijgt tot al je bedrijfsapplicaties en data. Deze werkplek integreert ook naadloos met al je andere toepassingen, en laat je vlot samenwerken met medewerkers, klanten en leveranciers.

Tips | Meerdere bestanden verplaatsen naar SharePoint | Wortell

Digitale Werkplek

Een digitale werkplek waar je altijd en overal toegang hebt tot al je applicaties en data maakt jouw medewerkers productief.

Lees meer
Tips | To do-lijstjes maken in OneNote | Wortell

Applicaties & infrastructuur

Moderniseer je applicaties en infrastructuur. Maak je IT omgeving flexibel. Verhoog de performantie en betrouwbaarheid danzij Cloud en creëer zo een wendbare organisatie.

Lees meer
Tips | Transponeren in Excel| Wortell

Security

Zorg er als organisatie voor dat je gebruikers, apparaten, applicaties én data beschermd zijn. En dat conform de laatste nieuwe richtlijnen.

Lees meer
Case | Zeticon - schaalbare cloudoplossing | Wortell

Data & AI

Zet je data optimaal in en neem betere en snellere beslissingen. Benut je organisatiedata op een intelligente manier en haal er verschillende groeimogelijkheden uit. Zo blijf je je concurrentie telkens een stapje voor.

Lees meer

Strategische inzichten

Ben je benieuwd wat onze Cloudoplossingen voor je organisatie kunnen betekenen? Laat ons je meenemen in de toekomst tijdens onze Inspiration Experience workshops.

Elk Cloudtraject start bij het maken van de juiste strategische keuze. Tijdens onze workshops brengen we je strategie in kaart, bepalen we samen je belangrijkste doelstellingen en prioriteiten en leggen we de belangrijkste ICT-uitdagingen in kaart.

Tactische projecten

Graag helpen we je bij het implementeren van je Cloudoplossingen. Wij implementeren zowel publieke- als hybride Cloudoplossingen.

Samen definiëren we projecten voor de optimalisatie van je bestaande Cloudoplossingen om de prestaties te verbeteren, kosten te besparen, het beheer te stroomlijnen, automatisering te introduceren en de beveiliging te verhogen.

Operationeel beheer

Hulp nodig? Op zoek naar versterking voor je team? Of wens je het beheer uit te besteden? Wij voorzien elke organisatie van ondersteuning.

Kies je voor managed services? Dan staan onze collega’s van de servicedesk 24/7 voor je klaar. Ze bieden je een antwoord op elke vraag. Verder monitoren we op de achtergrond continu je omgeving, voeren we de nieuwste security patches altijd meteen uit. We leveren je diensten van proactieve monitoring tot volledig beheer voor een vaste prijs per maand.