Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

De juiste certificaten voor jouw organisatie.

Voor organisaties is het belangrijk om te weten dat Wortell beschikt over de juiste kwaliteitsnormen. Daarom zetten wij hier al onze certificaten voor jou op een rijtje: van ISO certificaten tot aan Advanced Specializations.

Jouw informatie, altijd beveiligd.

Informatiebeveiliging:

ISO 27001 ​ ​

ISO 27002​​

NEN 7510​

Outsourcing en ISAE 3402 II

Organisaties besteden niet-essentiële processen uit aan service organisaties zoals SaaS providers, pensioenfondsen en datacenters. De organisaties die processen uitbesteden behouden de eindverantwoordelijkheid voor het intern beheer. Maar hoe beheert een service organisatie de processen? Hoe gaat zij om met risicobeheer, informatiebeveiliging en anti-fraude inspanningen? ISAE 3402 II geeft een antwoord op deze vragen.

Garant voor kwaliteit

Voor kwaliteitsmanagement heeft Wortell het volgende certificaat:

ISO 9001​

Stapje extra

Iedereen in de Microsoft wereld kent de Microsoft Gold Partner competentie wel. Hoewel dit natuurlijk een goede maatstaf is voor de behaalde kennis en expertise, is dit inmiddels de standaard. Elke Microsoft Partner heeft wel minimaal één competentie. Om nog meer het verschil te maken, heeft Microsoft de zogeheten Advanced Specializations in het leven geroepen. In tegenstelling tot de Gold Partner competentie, vindt bij de Advanced Specializations een uitgebreide audit plaats door Information Security Systems International (ISSI), een onafhankelijk bureau.

Advanced Specializations: 

Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Teams

Adoption and Change management

Identity and Access management

Microsoft Windows Virtual Desktop

Teamwork Deployment

Threat Protection

Windows Server & SQL Server Migration to Microsoft Azure

Calling for Microsoft Teams