Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Zo kijken wij naar de wereld.

Technologie evolueert voortdurend. En de snelheid waaraan ze dat doet, neemt ook toe. Dat geeft ons enerzijds eindeloos veel technologische mogelijkheid. Anderzijds zien we dat de kloof tussen deze opportuniteiten en de mate waarin mensen ze weten te gebruiken óók groeit.

Missie

We empower people.

We empower people. Met behulp van technologie willen we mensen versterken. Dat is de missie van Wortell en de reden dat wij elke dag - samen met onze collega’s - met een glimlach aan het werk gaan.

We empower people since 1997.

Visie

Close the gap

Bij Wortell is het ons doel om de kloof te dichten tussen de eindeloze mogelijkheden van technologie en de mate waarin mensen en bedrijven hier gebruik van maken.

Closing the gap since 1997.

Technologie en vaardigheden

Wij geven mensen de technologie én de vaardigheden om succesvol te worden in hun werk. Zo leren we gebruikers videobellen met Microsoft Teams. Of voeren we een migratie uit naar de Azure cloud. Of we helpen een IT manager met de transitie naar een beheerorganisatie. Allemaal bouwstenen waarmee we steeds een stapje dichter bij ons doel komen.

We maken daarin heldere keuzes, zodat al onze producten en diensten bijdragen aan ons hogere doel. Want het aanwenden van meer technologie zorgt niet automatisch voor vooruitgang. Bovendien heeft niet iedereen binnen jouw bedrijf dezelfde behoeftes. Vergeet niet dat de gemiddelde gebruiker nog geen tien procent van de mogelijkheden in Microsoft Word benut. En dat is slechts één programma! Vanuit dat perspectief zorgen we voor intelligente en compacte oplossingen. Waar medewerkers écht slimmer door werken.

Daarnaast besteden we heel veel aandacht aan de digitale vaardigheden van medewerkers. Niet gewoon vanuit onze passie voor IT, wel omdat we geloven dat digitale vaardigheden in elk domein een cruciale rol spelen.

Tot slot stomen we je IT organisatie klaar voor de digitale transformatie van je bedrijf. Zelf hoeft ze geen tijd te besteden aan de technische infrastructuur - dat doen wij voor jou. Zo denkt én bouwt IT mee aan oplossingen die je organisatie écht verder helpen. Als volwaardige business partner.

Ready to transform?

Hoe kunnen we jouw organisatie helpen?