Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell wint AvePoint Partner van het Jaar Award 2023

Persberichten
2-10-2023

[Lijnden, 2 oktober 2023] - Wortell is ontzettend trots bekend te maken dat zij de prestigieuze Partner van het Jaar Award heeft ontvangen van AvePoint. 

Voor het eerst heeft AvePoint een Partner Award uitgereikt in Nederland, en Wortell is bijzonder vereerd met deze erkenning. Wortell mocht deze prijs in ontvangst nemen tijdens de partnerdag van AvePoint, die plaatsvond in SnowWorld Zoetermeer. Tijdens deze dag waren er inspirerende sessies van onder andere Femke Cornelissen van Wortell en olympisch snowboardster Nicolien Sauerbreij.

Wortell en AvePoint onderhouden al ruim 10 jaar een nauwe samenwerkingsrelatie. AvePoint's software vormt een essentieel onderdeel van Wortell's dienstenportfolio, waaronder de migratiesoftware Fly. Deze wordt frequent ingezet voor naadloze migraties van on-premise omgevingen naar het Microsoft cloudplatform. Daarnaast biedt Wortell haar klanten Teams Governance en Managed Cloud-back-up aan, ondersteund door AvePoint-software.

Wortell kijkt uit naar een voortzetting van de prettige samenwerking met AvePoint en zal zich blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten aan haar klanten. 

Roy Methorst, Partner Alliance Manager bij Wortell, voegt hieraan toe: "Ik ben super trots met deze erkenning. Door het partnership met AvePoint kunnen we onze klanten nog meer functionaliteiten bieden op het al robuuste platform van Microsoft."

Hylke van der Velde, Channel Director Northern Europe, belicht de langdurige samenwerking en waarom Wortell deze Award heeft gewonnen: "Ons partnership met Wortell gaat al jaren terug. In de laatste 12 maanden hebben we gezien hoe Wortell de AvePoint producten strategisch inzet in hun managed services. Vooral het succes van Teams Governance en Managed Backup maken Wortell de verdiende Partner van het Jaar 2023."

Wortell is een toonaangevende IT-Managed Service Provider in Nederland en België, gespecialiseerd in Cloud, Werkplek, Security, Hybride vergaderen en Smart (Data, BI en AI) diensten. AvePoint biedt het meest geavanceerde SaaS-platform voor gegevensbeheer en veilige samenwerking te optimaliseren.

Meer informatie over onze samenwerking met AvePoint vind je hier