Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar | Eenvoudig afspraken met Microsoft Bookings

Kennis
4-12-2020

Self-service, dat kan je ook eenvoudig toepassen op je professionele agenda. Laat je contacten zelf een afspraak met jou of jouw collega's inboeken via Microsoft Bookings. In deze korte webinar geven we je een overzicht van de tool, en hoe je het eenvoudig kunt implementeren binnen jouw bedrijf. Afspraken maken én bijhouden was nog nooit zo simpel.

Vind je het tijdrovend om steeds telefonische afspraken bij te houden? Heb je last van een hoog percentage aan no-shows en wil je je instroom voor afspraken kwalitatief houden? Of kunnen je contacten je momenteel enkel bereiken voor reserveringen tijdens openingsuren, maar wil je hen ook de optie geven om buiten die uren een afspraak in te boeken? Beperk hen niet en maak voortaan gebruik van Microsoft Bookings. Onze Business Productivity Consultant Sien De Pauw geeft je in deze webinar alvast een bloemlezing doorheen de vele mogelijkheden, voordelen en applicaties die Microsoft Bookings te bieden heeft.

In deze informatieve webinar verkennen we volgende vragen:

  • Wat is Microsoft Bookings?
  • Hoe ziet de tool eruit, en kan ik de tool afstemmen om de context van mijn bedrijf?
  • Welke opties heb ik binnen Microsoft Bookings om het maken van afspraken te vereenvoudigen?
  • Hoe bespaar ik tijd door gebruik te maken van Microsoft Bookings?
  • Kan ik via Microsoft Bookings ook automatische bevestigingen en herinneringen versturen?
  • Hoe werkt de mobiele app van Microsoft Bookings?

Webinar 30 april 2020

Ben je na deze webinar helemaal in de ban van Microsoft Bookings? Of wil je meer informatie over de implementatie van Microsoft Bookings om jouw afsprakensysteem te stroomlijnen? Onze experts zitten klaar om jou verder te helpen. Contacteer ons en stel ons je meest prangende vragen. Eén van onze collega's zal je zo spoedig mogelijk contacteren met meer informatie over de tool, en de impact die gegenereerd kan worden voor jouw bedrijf.