Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar | Microsoft Intune: desktop management

Kennis
4-5-2020

Wil je al je apparaten, ongeacht besturingssysteem, veilig beheren binnen één oplossing? Of wil je de gegevens van je werknemers en werkbestanden beschermen, zelfs als je de apparaten zelf niet beheert? Microsoft Intune is het platform voor geïntegreerd eindpuntbeheer dat antwoord kan bieden op deze problemen.

Wat is Microsoft Intune en hoe kan ik het optimaal gebruiken om van on-premise device management naar Cloud device management over te schakelen? Onze experts Tim Hermie en Jasper Bernaers gaven antwoord op de meest prangende vragen i.v.m. Microsoft Intune tijdens deze interactieve webinar. Samen bekijken we hoe jouw bedrijfsgegevens op de meest productieve en doeltreffende manier beheerd kunnen worden, zonder dat dat ten koste gaat van gebruikersproductiviteit. Zo wordt zowel beschikbaarheid als veiligheid van jouw gegevens in de Cloud gegarandeerd.

In deze webinar geven we o.a. antwoord op volgende vragen:

  • Wat is MS Intune en hoe ziet deze tool er concreet uit?
  • Wat zijn de features van MS Intune? Waartoe is de tool in staat?
  • Voor welke problemen uit jouw bedrijf kan MS Intune een oplossing bieden?
  • Wat is Microsoft Endpoint Manager, waar MS Intune deel van uitmaakt?
  • Welke integraties zijn mogelijk met MS Intune?
  • Hoe zit het met mobiele applicaties en MS Intune?

Webinar 4 mei 2020

Sta je te popelen om met Microsoft Intune aan de slag te gaan, of blijf je na de webinar toch nog met wat vragen zitten? Onze Intune-experts Tim en Jasper staan klaar om hun kennis en expertise met jou te delen. Neem contact met ons op via dit contactformulier en we geven je spoedig meer uitleg.