Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar | Communicatie via Microsoft Teams verbeteren

Kennis
12-5-2020

Wanneer en waar communiceer je in Teams? Is het beter om te communiceren in de chat of ga je beter aan de slag met posts in kanalen? En wat met e-mails, toch vaak het prominentste communicatiekanaal voor bedrijven? We nemen de meest voorkomende beginnersfouten onder de loep en geven je een aantal tips & tricks mee om jouw gebruik van Microsoft Teams zo efficiënt en productief mogelijk te houden.

Wanneer onze klanten aan de slag gaan met Microsoft Teams, merken we vaak op dat deze bedrijven dezelfde beginnersfoutjes maken. Ze maken te veel en onproductief gebruik van de groepschat, ze gebruiken Microsoft Teams als een compleet alternatief voor mondelinge communicatie, of het ontbreekt aan duidelijke afspraken rond de juiste boodschappen op de juiste kanalen. 'Business Productivity Consultant' Sien De Pauw loodst je door 'the good', 'the bad' en 'the ugly' van Microsoft Teams: wat zijn de best practices, en op welke vlakken kun je je communicatie via Microsoft Teams verbeteren?

Tijdens deze webinar beantwoorden we o.a. deze vragen:

  • Wat zijn enkele best practices voor Microsoft Teams?
  • Welke (beginners)foutjes komen vaak voor bij het gebruik van Microsoft Teams?
  • Welke acties kun je ondernemen om productiever te werken met Microsoft Teams?
  • Hoe kun je deze acties implementeren en instellen?
  • Wat is het correcte gebruik van de @-functie binnen Microsoft Teams?
  • Hoe ga je efficiënt om met de groepchat-functie binnen Microsoft Teams?

Webinar 12 mei 2020

 

Ben je na deze webinar helemaal in de ban van Microsoft Teams? Dan is ons eBook vast en zeker een toegevoegde waarde voor jou. Je kan deze via onderstaande link volledig gratis downloaden. Heb je daarentegen een specifieke vraag over Microsoft Teams? Dan kun je terecht bij één van onze experten. Met hun jarenlange kennis en ervaring kunnen ze zelfs op de meest ingewikkelde vraagstukken een treffend antwoord bieden. Contacteer ons via dit formulier.