Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar | Live streamen of online meeting in Teams

Kennis
16-4-2020

Ondertussen leven we al een paar weken onder de coronamaatregelen en ben je het thuiswerken stilaan gewoon aan het worden. Toch zijn nog een pak bedrijven op zoek naar een geschikt, online equivalent voor de offline, fysieke meeting. In Microsoft Teams, het samenwerkingsplatform bij uitstek, kun je alvast op twee verschillende manieren digitaal van start gaan. En die lichten we in dit webinar toe. 

"To stream or not to stream", dat is wel degelijk de vraag die we ons moeten stellen. Microsoft Teams biedt je immers twee mogelijkheden: een live event, of een online meeting. Maar welke optie is het meest geschikt binnen de context van jouw vergadering of samenkomstmoment? Onze 'Productivity Evangelist' Graciela Zaera lijst de functionele verschillen tussen beiden op zodat je zeker de juiste beslissing neemt. 

In deze webinar geven we antwoord op o.a. volgende vragen:

  • Wat is het verschil tussen een online meeting en een live event in Microsoft Teams?
  • Op basis van welke criteria kun je de beslissing tussen deze opties het beste nemen?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van beide vormen?
  • Welke configuratie-opties krijg ik voor beide vormen in Microsoft Teams?
  • Welke rollen bestaan er binnen Microsoft Teams om meetings structuur te geven?
  • Heeft iedereen een Microsoft Teams licentie nodig om deel te kunnen nemen aan events of meetings?

Webinar 16 april 2020

Microsoft Teams, dat is zo veel meer dan louter het organiseren van meetings en events. Wens je meer te weten over hoe je je medewerkers productiever kan laten telewerken door middel van deze tool? Of vraag je je af of Microsoft Teams een goede oplossing is voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op! Onze experts zitten klaar om antwoord te bieden op jouw meest prangende vragen.