Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell IT kinderboek

Bij Wortell zetten we mensen in hun kracht met behulp van technologie. We empower people. Dat is onze missie. Daarom schreven we speciaal een kinderboek. Met het kinderboek ‘Sammie en Ninja gaan op avontuur’ zetten we 3 t/m 6 jarige kinderen in hun kracht om te fantaseren over wat zij later met technologie kunnen bereiken. Want zeg nu zelf: wat is er mooier dan kinderen op jonge leeftijd al te enthousiasmeren om de missie ‘we empower people’ voort te zetten?

Laat je kinderen alvast wegdromen bij wat zij later kunnen worden en download hieronder de e-book versie van het boek. Helemaal gratis en meteen beschikbaar.

Wortell kinderboek 2021: Sammie en Ninja gaan op avontuur

Sammie en haar beste vriend Ninja beleven samen de leukste avonturen. Wanneer hun vriendjes in de problemen komen, staan Sammie en Ninja klaar om hen te helpen. Tijdens deze avonturen zijn er hobbels op de weg. Gelukkig is er technologie! Een schatkist aan nieuwe uitvindingen waar je de wereld steeds een beetje beter mee kan maken. Welke technologie zou jij als je later groot bent willen gebruiken om vriendjes en vriendinnetjes te helpen?

Download het e-book!