Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell Security Roadshow: Mechelen

Events
28-4-2022
Ben je al lang overtuigd van de voordelen van de Cloud en acht je organisatie veel belang aan een degelijke aanpak rond een veilige, hybride werkplek? Hou dan even halt! We stellen je een exclusieve roadshow voor die zich volledig opbouwt rond alle 'must knows' om een integrale security aanpak uit te werken. Op een informele manier, met voldoende ruimte om meningen te delen en te netwerken bij een uitgebreide lunch. Lees snel het programma hieronder.

Programma

9u-9u30: Goeiemorgen met een koffietje!

9u30: Keynote

 • 3 factoren en 5 randvoorwaarden om te bouwen aan je veilige werkomgeving
  Met drie overkoepelende factoren als modernisering, het verduidelijken of creëren van processen en aandacht voor de mens, beweeg je je organisatie in de juiste richting op vlak van security. Als je daaraan ook nog vijf randvoorwaarden koppelt (die houden we nu nog even geheim), krijg je het ultieme overzicht op hoe veilig je werkplek is. 
  Voor elk van deze randvoorwaarden moeten de juiste (moderne) technologieën ingeregeld worden. Niet gefragmenteerd maar holistisch. We delen met je hoe je alle signalen in één omgeving krijgt om aanvallen en incidenten te verwerken en zo de dreiging te detecteren. Preventie is uiteraard een belangrijk onderdeel, maar ook snel en efficiënt reageren is cruciaal. 

 • Security diensten Wortell in de kijker & eigen ervaring bij klanten 
  Op deze factoren en voorwaarden zijn de fundamenten van Wortell's security diensten gebouwd. We focussen op de functionaliteiten van de diensten, hoe deze werken en hoe enkele van onze klanten het aanpakken. Zo wordt het voor jou duidelijk wat de voordelen zijn van de dienstverlening en hoe jouw organisatie verder kan groeien.

10u30: Break

11u: Interactieve sessie 

 • Checklist: hoe veilig is jouw organisatie echt?
  Aan de hand van een checklist, specifiek voor jouw organisatie, maken we samen de inschatting hoever jullie staan op vlak van security. We brengen inzichtelijk wat het grootste struikelblok is, welke (grote) beslissingen moeten worden gemaakt, hoe ver je organisatie van je dienstverlening staat en hoe de bestaande configuratie zich vertaalt naar de algehele gereedheid voor security (diensten). 
 • Rondetafelgesprekken met gelijkaardige organisaties op basis van stellingen
  Leer van je peers en pas de gedeelde kennis van de ochtend toe. In welke mate ga jij akkoord met stelling x of y? 

12u30: Uitgebreide lunch
Laten we samen genieten van (hopelijk) heel wat zonnestralen, een goed glaasje en een uitgebreide maaltijd. 100% alle kennis verteren. 

Voor wie?

We maken er een exclusieve, interactieve sessie van in beperkte groep. We nodigen per sessie maximum 8 contacten uit (bij voorkeur 1 contact per organisatie). Voor deze sessie raden we aan om je IT manager of strategische beslissingnemer af te vaardigen. Ben je zoekende naar hoe je een geïntegreerde security aanpak kan uitrollen in je organisatie, van lokaal bestuur tot commerciële organisatie? Dan ontvangen we graag jouw aanvraag tot deelname.

Locaties

Zoals het een goeie roadshow betaamt, organiseren we deze security sessies op verschillende locaties. We zochten enkele atypische locaties uit die ons allen zullen inspireren.

Helaas, je kan je niet meer inschrijven voor de sessie in Mechelen.
Je kan wel nog deelnemen in:

 • Gent (Letterkabinet te Dok Noord): 3 mei
  Voor de sessie in Gent kunnen we als extra een bijzondere workshop aanbieden in letterdruk, gebaseerd op kernwoorden uit de sessies. Je gaat naar huis met een unieke affiche in security thema. Deze vindt na de lunch plaats van 14u tot 16u30. De moeite waard!
 • Hasselt (Westpunt): 5 mei

Spreker

Jurgen Van Eynde

Microsoft Security Lead