Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Een veilige hybride werkplek voor elke werknemer

Wij helpen je werken, altijd en overal.

Met hoogwaardige, toekomstbestendige oplossingen

IT evolueert razendsnel. Als organisatie is het moeilijk om alle benodigde kennis en expertise zelf te bezitten. Door de komst van nieuwe technologieën heeft business de IT organisatie meer nodig. Maar de groeiende Microsoft cloud maakt het voor IT niet gemakkelijk om steeds bij te blijven. Hoe ga je nu het beste om met deze veranderde dynamiek?

Governance bij hybride werken: 5 tips voor soepel en veilig samenwerken met Microsoft Teams

De tijd waarin thuiswerken een optie was, is voorbij. Organisaties over de hele wereld maken het een vast onderdeel van hun beleid.
Lees deze blog

The new way of hybrid working with Teams calling and meetings

Je eerste ervaring met Microsoft Teams als samenwerkingsplatform heb je misschien achter de rug. Die verheffen we graag naar een volledig geïntegreerde oplossing. Ontdek de kracht van telefonie en vergaderen in Teams (meeting rooms), toegelicht door onze experts. Bekijk het on-demand!
Herbekijk deze sessie

Wortell Hybrid Work Roadshow

Een moderne werkplek, hoe definieer ik dat? Welke componenten zijn cruciaal om van je werkomgeving een succesvolle plek te maken waar de efficiëntie en betrokkenheid van je medewerkers piekt? In een exclusieve roadshow die zich volledig opbouwt rond alle 'must knows' over een integrale hybride werkplek, geven we antwoord. Op een informele manier, met voldoende ruimte om meningen te delen en te netwerken. Op 3 data, op 3 locaties.
Schrijf je in!

Maximale beveiliging voor jouw organisatie.

Bescherming achter de schermen

Cyber aanvallen zijn meer dan ooit aan de orde. De cijfers liegen er niet om. Veel organisaties geven flinke bedragen uit aan beveiligingsoplossingen. Maar hackers worden slimmer en aanvallen geavanceerder. Dat komt onder andere door de transitie naar de cloud. Security vereist daarom een andere aanpak dan voorheen. Je moet verder kijken dan de traditionele, gefragmenteerde oplossingen die je kent. Maar hoe begeef je je op onontgonnen terrein zónder in valkuilen te trappen?

Cybersecurity gezondheidscheck

Om organisaties te helpen een antwoord te bieden op het cybergeweld dat alleen maar zal toenemen, hebben wij de Cybersecurity gezondheidscheck voor 2022 opgesteld. Hierin lees je onder andere wat het belang is van een holistische cybersecurityaanpak, waarom 24/7 monitoring en response een must is en hoe je proactief onderzoek uitvoert naar zwakke plekken binnen jouw securityoplossing.
Download deze whitepaper

Bescherm je organisatie tegen cybergeweld anno 2022

Een hack heeft vaak desastreuze gevolgen voor een organisatie. Bedrijfskritische systemen worden stilgelegd, data wordt verwijderd of aangepast, of zelfs gegijzeld voor losgeld. Daarom is cybersecurity van vitaal belang voor iedere moderne organisatie. Maar waaruit bestaat een moderne cybersecurity aanpak nu juist? Onze expert vertelt het je.
Herbekijk dit webinar

Wortell Security Roadshow

Ben je al lang overtuigd van de voordelen van de Cloud en acht je organisatie veel belang aan een degelijke aanpak rond een veilige, hybride werkplek? Hou dan even halt! We stellen je een exclusieve roadshow voor die zich volledig opbouwt rond alle 'must knows' om een integrale security aanpak uit te werken. Op een informele manier, met voldoende ruimte om meningen te delen en te netwerken. Op 3 data, op 3 locaties.
Schrijf je in!

Hoe brengt jouw organisatie het ervan af? Vraag je workshop aan!

Hoever dragen de acties van je organisatie vandaag al bij aan productief en veilig werken? Breng het in kaart! Vraag bij ons na of je organisatie in aanmerking komt om samen met ons één van onze Microsoft workshops rond de moderne werkplek en/of veiligheid te organiseren. We nemen snel contact met je op.