Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinarreeks: evolueer naar een volwaardige hybride werkplek

Events
13-9-2022

Hybride werken is here to stay. Want weer volledig op kantoor werken? Liever niet! Flexibel, locatieonafhankelijk werken staat bij medewerkers steeds hoger op het lijstje van redenen om voor een bepaalde werkgever te kiezen, dat wees ons recent trendonderzoek uit.

Ook bij Wortell geloven we dat werk in de nabije toekomst niet langer over een locatie gaat, maar het een filosofie beschrijft waarin mensen met elkaar verbonden zijn, welzijn en bedrijfscultuur opnieuw wordt uitgevonden en plezier en creativiteit centraal staan.

Maar hoe evolueer je precies naar een volwaardige hybride werkplek? IT, HR en Communicatie beslissingsnemers zitten met tal van vragen zoals:

  • Hoe verander je de fysieke werkplek in een sociale ontmoetingsplaats?
  • Aan welke eisen moet de digitale werkplek allemaal voldoen?
  • Hoe behoud je governance in een asynchrone samenwerkcultuur?
  • Hoe omarm je flexibele werkstijlen en begeleid je medewerkers bij het adopteren van nieuwe technologie?

Om organisaties te helpen deze vragen te beantwoorden, organiseren we een webinarreeks waarin alle key thema’s van de hybride werkplek uitgediept worden:

Op het einde van de webinarreeks heb je zicht op concrete oplossingen om met elk van deze thema’s aan de slag te gaan binnen jouw organisatie.

Benieuwd waarom net deze vier thema’s zo cruciaal zijn? Ontdek het in het webinar “Trends en strategische pijlers voor een toekomstbestendig hybride werken beleid” op 21 juni.

Schrijf je in voor de reeks